Η Hua Hin δίνει άδεια για την πώληση αλκοόλ σε εξειδικευμένα εστιατόρια μετά από εβδομάδες αιτημάτων ιδιοκτήτη επιχείρησης

Prachuap Khiri Khan –

Δύο υποπεριοχές στις επαρχίες Prachuap Khiri Khan εγκρίθηκαν για πωλήσεις αλκοολούχων ποτών και ποτών σε εξειδικευμένα εστιατόρια, σύμφωνα με την ανακοίνωση της επαρχιακής επιτροπής μεταδοτικών ασθενειών την 1η Δεκεμβρίου.

Οι υποπεριοχές είναι οι Hua Hin και Nong Gae, που βρίσκονται στις περιοχές «Blue Zone» της περιοχής Hua Hin.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση παρακάτω, τα τοπικά εστιατόρια με πιστοποιητικά SHA επιτρέπεται να σερβίρουν αλκοολούχα ποτά σε πελάτες μέχρι τις 10:00 μ.μ. Οι εγκαταστάσεις πρέπει να ακολουθούν αυστηρά τους κανόνες ρύθμισης χωρίς Covid και άλλα προληπτικά μέτρα που εκδίδονται από την επαρχιακή επιτροπή για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19.

Το TPN Media σημείωσε ότι αυτή σηματοδοτεί την τρίτη έγκριση κατανάλωσης αλκοόλ σε ορισμένες περιοχές τουριστικών πιλοτικών επαρχιών μέχρι στιγμής αυτή την εβδομάδα. Το Chonburi, το οποίο περιλαμβάνει τις τουριστικές ζώνες Pattaya/Sattahip/Koh Larn και τμήματα του Si Racha, δεν έχει ακόμη χορηγηθεί άδεια μέχρι την ώρα του Τύπου, παρά τις εβδομάδες διαμαρτυριών από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην περιοχή.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.