Viral γυναίκα πωλήτρια τροφίμων στο Τσιάνγκ Μάι κλήθηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου για το «αποκαλυπτικό» στυλ της

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Sanook

Τσιάνγκ Μάι -

Μια γυναίκα πωλήτρια τροφίμων από το Τσιάνγκ Μάι, η Aranya "Olive" Apaiso, 23 ετών, κλήθηκε από τους πολιτιστικούς αξιωματούχους του Chiang Mai και τις αρχές επιβολής του νόμου σήμερα, 26 Νοεμβρίου, επειδή φορούσε αποκαλυπτικά ρούχα και ρούχα χωρίς σουτιέν κατά τις πωλήσεις της.

Η Olive είχε πρόσφατα αναφερθεί ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης αυτή την εβδομάδα, αφού συνελήφθη να φοράει ένα πολύχρωμο πουλόβερ με χαλαρά κουμπιά ενώ πουλούσε φαγητό, προσελκύοντας πολλούς πελάτες που επίσης την τραβούσαν φωτογραφίες και τη μοιράζονταν στα social media.

Από την Παρασκευή, η γυναίκα πωλήτρια τροφίμων κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της υποπεριφέρειας Chang Phueak για μια αρχική εξέταση της υγιεινής των τροφίμων και των ρούχων της.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Sanook

Αξιωματούχοι από τον δήμο της υποπεριφέρειας Chang Phueak της ζήτησαν να συμμορφώνεται με τους κανόνες υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες των πάγκων τροφίμων, συμπεριλαμβανομένου του να φοράει και να διατηρεί τα μαλλιά τους με σκουφάκι μαγειρέματος, να φοράει ποδιά, να χρησιμοποιεί γάντια και να διατηρεί απόσταση μεταξύ των πελατών κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος την εξάπλωση του κορωνοϊού Covid-19.

Το Επαρχιακό Πολιτιστικό Γραφείο, υπό το Υπουργείο Πολιτισμού, εξέφρασε επίσης τις ανησυχίες του για το πώς ντύθηκε καθώς ήταν πολύ αποκαλυπτικό και ζήτησε τη συνεργασία της για να φορέσει σουτιέν ή περισσότερα ασφαλή ρούχα κατά την πώληση.

Η Όλιβ είπε ότι ήταν πρόθυμη να ακολουθήσει τις οδηγίες των αξιωματούχων και θα ντυνόταν προσεκτικά. Είπε επίσης ότι δεν είχε άλλη πρόθεση παρά μόνο να δημιουργήσει μια θετική ατμόσφαιρα όταν έκανε την επιχείρηση και ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες και τους θαυμαστές της που μπορεί να μην δουν τα συνηθισμένα της ρούχα.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

 

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.