19χρονος και φίλοι ισχυρίζονται ότι ομάδα εφήβων τους επιτέθηκε χωρίς λόγο στην περιοχή Πατάγια

Μπανγκλαμούνγκ -

Ένας 19χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι αφού δήλωσε ότι μια ομάδα εφήβων τον κυνήγησε και του επιτέθηκε με ξύλινο ραβδί, ενώ φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον του και των φίλων του με όπλο την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου. 

Η αστυνομία του Nongprue ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 11:30 στον σιδηροδρομικό δρόμο στο Soi Nern Plubwan στο Nongprue.

Η περιπολία και το Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον κ. Seksan Duenkhao, 19 ετών, να περιμένει ιατρική και αστυνομική βοήθεια με τραύματα στο κεφάλι του.

Ο Seksan είπε στην αστυνομία του Nongprue: «Οι φίλοι μου και εγώ παρκάραμε τρεις μοτοσικλέτες στην άκρη του σιδηροδρομικού δρόμου και απλώς κάναμε παρέα, κουβεντιάζοντας. Ξαφνικά, μια ομάδα εφήβων με ένα σεντάν σηκώθηκε και άνοιξε πυρ εναντίον μας με ένα όπλο από το όχημά τους χωρίς λόγο. Ευτυχώς, οι πυροβολισμοί χάθηκαν».

«Οι φίλοι μου κατάφεραν να ξεφύγουν με τα μηχανάκια τους, αλλά εγώ έφυγα με τα πόδια και αρκετοί άλλοι έφηβοι πήδηξαν από το αυτοκίνητο και με ακολούθησαν. Αυτοί οι έφηβοι με κυνήγησαν πριν με χτυπήσουν με ένα ξύλινο ραβδί. Κατάφερα να ξεφύγω, μετά βίας. Οι φίλοι μου και εγώ δεν έχουμε ξαναδεί αυτή την ομάδα εφήβων και δεν κάναμε τίποτα κακό». Ο Seksan δήλωσε στην αστυνομία Nongprue.

Η αστυνομία του Nongprue ελέγχει πλάνα CCTV κοντά στο σημείο του υποτιθέμενου περιστατικού για να καθορίσει τη σειρά των γεγονότων και να εντοπίσει τους πιθανούς υπόπτους. Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου δεν έδωσαν αμέσως τις σκέψεις τους στον Τύπο σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Σεξάν.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.