Το σκοτεινό άλογο Nopparat διατηρεί το προβάδισμα μετά από 36 τρύπες στο 4th Thailand Mixed

Hua Hin, Ταϊλάνδη-

Ο Rookie Nopparat Panichphol σημείωσε τα διαδοχικά 66 του για να διατηρήσει το προβάδισμα μετά το μισό στάδιο στο τέταρτο σιρκουί του BT3 εκατομμύρια Thailand Mixed που φιλοξενήθηκε από την TrustGolf στο Black Mountain Golf Club στο Hua Hin την Τετάρτη.

Ο απίθανος παίκτης προχώρησε σε 34 τρύπες χωρίς λάθος προτού διαπράξει το πρώτο του μπαμπούλα στην όγδοη τρύπα (ξεκινώντας από το πίσω εννέα) και τελείωσε τον δεύτερο γύρο στις 12 κάτω από-132, ένα εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από δύο φορές Thai LPGA Tour νικητής Trichat Cheenglab.

«Ήταν ακόμα ένας πολύ καλός γύρος για μένα, παρόλο που χρειαζόμουν τρία πλαστά στην όγδοη τρύπα. Η μπάλα χτύπησε στην άκρη της τρύπας αλλά δεν βυθίστηκε», είπε ο 23χρονος από το Sa Kaeo του οποίου η τελευταία νίκη ήρθε στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Ταϊλάνδης το 2017 στην Μπανγκόκ.

Ο πρώην εθνικός παίκτης θα πάει τώρα στον τρίτο γύρο σε επαγγελματικό αγώνα για πρώτη φορά. Παρά την περιορισμένη εμπειρία του, ο Nopparat πιστεύει ότι έχει ό,τι χρειάζεται για να έχει μια σημαντική νίκη αυτή την εβδομάδα.

«Έχω μεγάλες διαδρομές και είμαι σίγουρος με τους παίκτες μου αυτή τη στιγμή. Θα επικεντρωθώ στο παιχνίδι μου, προσπαθώντας να σκοράρω σκορ σε όλες τις τρύπες της πρώτης πενταετίας. Αν μπορώ να χτυπήσω 5-6 σε μια μέρα, έχω καλή ευκαιρία για τη νίκη», πρόσθεσε ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους Αγώνες SEA 2017.

Όσον αφορά την ψυχική δύναμη, ο Nopparat είναι επίσης σίγουρος ότι μπορεί να διαχειριστεί την πίεση του να παίξει στον τελευταίο όμιλο την Πέμπτη.

«Συνήθιζα να φτιάξω το χρυσό μετάλλιο που βοήθησε την Ταϊλάνδη να κερδίσει την ανδρική ομάδα των SEA Games (2017). Έτσι, πιστεύω, σε κάποιο βαθμό, μπορώ να αντιμετωπίσω καλά μια δύσκολη κατάσταση. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να επικεντρωθώ στον εαυτό μου και να νοιάζομαι λιγότερο για τους άλλους παίκτες», πρόσθεσε.

Η 26χρονη Trichat, νικήτρια του γεγονότος Thai LPGA Tour στο Petchaburi τον περασμένο μήνα, ήταν καυτή καθώς πυροβόλησε επτά πουλάκια χωρίς μπαμπούλα για τον δεύτερο γύρο 65 ετών. παρ-11.

«Χτύπησα καλά το σίδερο και έφτιαξα πολλά πουλιά από περίπου 3-5 πόδια. Ήρθα εδώ χωρίς πολλές προσδοκίες, καθώς είμαι εξαντλημένος από το να παίζω κάθε εβδομάδα. Αποδεικνύεται ότι παίζω καλύτερα όταν έχω λιγότερο άγχος», είπε η 26χρονη από την Μπανγκόκ.

«Ελπίζω να χτυπήσω 4 under σε κάθε έναν από τους επόμενους δύο γύρους. Αν μπορώ να το πετύχω αυτό, θα είναι πέρα ​​από τον στόχο μου», πρόσθεσε.

Στην τρίτη θέση ήταν ο Pathompon Fuengsawat μετά από ένα 65 που περιείχε επτά πουλάκια, έναν αετό στο 17th τρύπα και δύο μπαμπούλες. Έπρεπε να παίξει 24 τρύπες την Τετάρτη, καθώς η κακή οπτική αναστέλλει το παιχνίδι στον πρώτο γύρο.

«Έπρεπε να σταματήσω στον πρώτο γύρο με έξι τρύπες για να παίξω. Αλλά εξακολουθούσα να διατηρώ την ορμή μου πηγαίνοντας στον δεύτερο γύρο. Τα χόρτα εδώ είναι σε τέλεια κατάσταση που πραγματικά μου ταιριάζει. Σχετικά με το αυριανό μου πλάνο για το παιχνίδι, ελπίζω να χτυπάω ένα σύντομο κάθε φορά, να δοκιμάζω το χτύπημα σε πολλά φαρέγουέι και ελπίζω να κάνω καλές ρίψεις», είπε ο Pathompon με συνολικά 134.

Ο πρώην πρωταθλητής Arpichaya Yubol και ο καυτός σουτ Sadom Kaewkanjana, που κέρδισαν τέσσερις τίτλους στις πέντε τελευταίες εκκινήσεις του, απέδειξαν γιατί είναι αυτοί που παρακολουθούν μετά την πρώτη βολή με 66 και το δεύτερο με 65 για να πέφτουν τρεις βολές πίσω από το προβάδισμα με εννέα under. -παρ-135.

Συνολικά 65 παίκτες κατάφεραν να περάσουν στον τρίτο γύρο με μείωση στο ένα πάνω από το 145.

Το Thailand Mixed διοργανώνεται από την TrustGolf, ένα κέντρο εκπαίδευσης εσωτερικού χώρου με προηγμένη τεχνολογία, Υποστηρίζεται από την Αθλητική Αρχή της Ταϊλάνδης, το Εθνικό Ταμείο Ανάπτυξης Αθλητισμού, το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού, την Bangkok Bank, την B.Grimm Company, την Bond Holdings, AISPLAY, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Digital T-Sport 7, the Center for Covid-19 Situation Administration και Black Mountain Golf και Resort Hua Hin.

Εκτός από το χρηματικό έπαθλο, μια επιταγή 30,000 Bt που χορηγείται από την Bond Holdings θα απονέμεται σε έναν παίκτη με την καλύτερη βαθμολογία κάθε μέρα. Επίσης, 200 σετ δώρων από τον S.Khonkaen θα δοθούν σε όλους τους παίκτες την πρώτη μέρα.

Οι θαυμαστές μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανή ροή του διαγωνισμού στο AISPLAY APP, https://www.facebook.com/trustgolfclub και στο κανάλι TrustGolf στο Youtube από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. από 16 έως 17 Νοεμβρίου, από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ. στις 18 Νοεμβρίου και από τις 9 π.μ. έως τις 3.30:19 μ.μ. στις 19 Νοεμβρίου. Το T-Sport Channel θα μεταδώσει ζωντανά την κάλυψη του τελευταίου γύρου στις XNUMX Νοεμβρίου.

................................................................

Σχετικά με το TrustGolf

 Το TrustGolf, ένα κλειστό προπονητικό κέντρο με προηγμένη τεχνολογία, έχει υποστηρίξει διεθνή τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου του «TrustGolf Women Scottish Open», μιας ευρωπαϊκής περιοδείας για γυναίκες που συν-εγκρίθηκε με την εκδήλωση LPGA Tour μεταξύ 2021-2025. Ένας μεγάλος αριθμός κορυφαίων παικτών γκολφ παγκοσμίως συμμετείχαν στην εκδήλωση που βοήθησε στην προώθηση μιας καλής εικόνας για την Ταϊλάνδη. Επιπλέον, δόθηκε η ευκαιρία σε Ταϊλανδέζικες παίκτριες, υπό την υποστήριξη της TrustGolf, να αγωνιστούν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το TrustGolf υποστηρίζει επίσης παίκτες της Ταϊλάνδης στην παγκόσμια σκηνή. Η εταιρεία υπέγραψε με τον Ταϊλανδό Νο 1 Jazz Janewattananond, τον σημερινό Νο 1 παίκτη στον Ασιατικό γύρο. Άλλοι παίκτες που χρηματοδοτούνται από την TrustGolf περιλαμβάνουν τους Prom Meesawat, Pavit Tangkamolprasert, Danthai Boonma, Wichanee Meechai, Kanphanitnan Muangkhumsakul και Prima Thammaraks.

Το 2021, συνολικά πέντε Thailand Mixed που θα φιλοξενηθούν από τη σειρά TrustGolf, μια περιοδεία TrustGolf, θα πραγματοποιηθούν το 2021 με χρηματικό έπαθλο 17 εκατομμυρίων Bt.

Όσον αφορά το ερασιτεχνικό και το junior επίπεδο, η TrustGolf διοργάνωσε το TrustGolf Thailand Masters 2019, το Πρωτάθλημα Pro-Am Powered by TrustGolf και το Thai Academy Golf Team Championship 2020.

Η εταιρεία διοργάνωσε επίσης έργα και τουρνουά για νέους παίκτες γκολφ όπως το TrustGolf Scholarship, Golf to School και το TrustGolf Amateur Qualifier 2021 που επέλεξε παίκτες για να διαγωνιστούν στο Women Amateur Asia Pacific-WAAP), το IMG Academy Juniors World Florida Challenge

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύεται με πλήρη άδεια και εξουσιοδότηση από τον οργανισμό ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο υλικό δημοσίων σχέσεων και στα μέσα TPN. Οι δηλώσεις, οι σκέψεις και οι απόψεις του οργανισμού που εμπλέκονται στο δελτίο τύπου είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του TPN media και του προσωπικού του.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/