Άνδρας συνελήφθη στο Τσονμπούρι επειδή υποτίθεται ότι ανάγκασε τη 16χρονη κόρη του να πάρει ναρκωτικά και στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pavena Foundation for Children and Women

Τσονμπούρι –

Ένας 43χρονος άνδρας συνελήφθη αφού φέρεται να ανάγκασε τη 16χρονη κόρη του να κάνει χρήση ναρκωτικών πριν την κακοποιήσει σεξουαλικά στο Chonburi.

Η πρόεδρος του Ιδρύματος Pavena για Παιδιά και Γυναίκες στην Μπανγκόκ, κυρία Pavena Hongsakul, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του Κο Τσαν με την κυρία Α (δεν αναφέρεται η ηλικία) και την κ. Β, 16 ετών (τα αληθινά τους ονόματα δεν έχουν αποκαλυφθεί από την αστυνομία) νωρίτερα. αυτο το μηνα. Η υπόθεση, ωστόσο, δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα, 11 Νοεμβρίου 2021, μετά τη σύλληψη του υπόπτου μετά από δεκαήμερο ανθρωποκυνηγητό.

Η κα Β (κόρη της κυρίας Α) είπε στην αστυνομία στις 31 Οκτωβρίουst Ο πραγματικός της πατέρας, ο κύριος Adisak Rakwong, 43 ετών, φέρεται να την ανάγκασε να φάει δύο χάπια μεθαμφεταμίνης (κοινώς ονομάζεται yabba στην Ταϊλάνδη). Στη συνέχεια προχώρησε σε σεξουαλική κακοποίηση εναντίον της. Η κυρία Β πανικοβλήθηκε πριν τρέξει στον παππού και τη γιαγιά της που είναι περίπου τρία χιλιόμετρα μακριά.

Η αστυνομία του Κο Τσαν ζήτησε ένταλμα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Τσονμπούρι, αλλά ο κ. Αντισάκ είχε εγκαταλείψει το σπίτι του και είχε χαθεί.

Η κυρία Pavena είπε στον συνδεδεμένο ταϊλανδικό Τύπο «Οι γονείς του θύματος ήταν χωρισμένοι από τότε που το κορίτσι ήταν τριών ετών. Ζει στην Μπανγκόκ με τη μητέρα της. Επισκεπτόταν τον παππού και τη γιαγιά της στο Chonburi μερικές φορές».

«Ο ύποπτος φέρεται να το είχε κάνει αυτό στο θύμα στο παρελθόν στην Μπανγκόκ, αλλά η κα Β είχε παραμείνει σιωπηλή μέχρι το πιο πρόσφατο περιστατικό», πρόσθεσε ο Pavena.

«Ο Adisak συνελήφθη τελικά χθες, 10 Νοεμβρίουth, στο Minburi της Μπανγκόκ. Αντιμετωπίζει πολλαπλές νομικές κατηγορίες σχετικά με την υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου συγγενή του.

Η αστυνομία του Ko Chan δήλωσε στον Τύπο ότι ο κ. Adisak αρνείται όλες τις κατηγορίες. Υποστήριξε ότι δεν θα έκανε ποτέ κακό στην κόρη του και ότι οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς. Ωστόσο, δεν έγινε αμέσως σαφές γιατί τράπηκε σε φυγή μετά το φερόμενο περιστατικό.

Η αστυνομία του Ko Chan δήλωσε ότι ο Adisak παρέμεινε υπό κράτηση εν αναμονή της πλήρους έρευνας που πιθανότατα θα οδηγούσε στο δικαστήριο. Δεν ήταν γνωστό εάν ο κ. Adisak είχε ήδη λάβει τη βοήθεια δικηγόρου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pavena Foundation for Children and Women

Εν τω μεταξύ παρόμοιο περιστατικό στο Chonburi χθες:

Ένας 50χρονος άνδρας συνελήφθη σε εργοστάσιο ξύλου για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση ενός 9χρονου κοριτσιού στο Banglamung.

Συνελήφθη 50χρονος για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση εννιάχρονου κοριτσιού στην περιοχή Πατάγια

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.