Οι ερασιτέχνες αστέρες ελπίζουν να μιμηθούν τους επαγγελματίες στο 4th Thailand Mixed at Black Mountain

Hua Hin, Ταϊλάνδη-

Οι νέοι ερασιτέχνες θα προσπαθήσουν να μάθουν από τους επαγγελματίες καθώς ρίχνουν τα ζάρια τους στο Mixed της Ταϊλάνδης 3 εκατομμυρίων Bt που φιλοξενείται από την TrustGolf στο Black Mountain Golf and Resort μεταξύ 16 και 19 Νοεμβρίου στο Hua Hin.

Το έφηβο θαύμα Ratchanon Chantananuwat και τρεις ακόμη νέοι – οι Eila Galitsky, Choncheewa Wongsarat και Prompot Songkrod θα διαγωνιστούν δίπλα σε επαγγελματίες σταρ με επικεφαλής τους πρώην πρωταθλητές Arpichaya Yubol και Chapchai Nirat στο τέταρτο Mixed event της Ταϊλάνδης που θα διεξαχθεί σύμφωνα με αυστηρά πρωτόκολλα COVID-19.

Ο 14χρονος Ratchanon θα επιστρέψει στο TrustGolf Tour με υψηλή ταχύτητα μετά από μια σειρά από 10 κορυφαίους τερματισμούς στο All Thailand Golf Tour συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης θέσης στο Singha Laguna Phuket στις αρχές Οκτωβρίου.

«Πήρα μέρος στο πρώτο και το δεύτερο Mixed events της Ταϊλάνδης που ήταν διασκεδαστικό. Αποδείχτηκε πρόκληση για μένα να μπορώ να αγωνίζομαι ενάντια στους επαγγελματίες άνδρες και γυναίκες ταυτόχρονα. Παλιά έπαιζα στον ίδιο όμιλο με την Atthaya Thikikul (επιλαχούσα στην πρώτη και δεύτερη έκδοση) και εντυπωσιάστηκα από την απόσταση οδήγησης», είπε ο Ratchanon που τερμάτισε ισόπαλος 32.nd και 17th στην πρώτη και δεύτερη Ταϊλάνδη Μικτή αντίστοιχα.

«Σχετικά με το Μαύρο Βουνό, τα πράσινα δεν είναι εύκολα. Εάν πετύχετε λάθος θέσεις ή χάσετε τις πίστες, θα καταλήξετε να χάσετε σκορ», πρόσθεσε ο Ratchanon του οποίου ο βραχυπρόθεσμος στόχος είναι να κερδίσει επιτέλους έναν τίτλο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Elia, επίσης στα 14 της, κέρδισε την καλύτερη γυναίκα ερασιτέχνη στο προηγούμενο Mixed event της Ταϊλάνδης που έλαβε χώρα στο Lake View Resort and Golf Club στο Cha-am. Εκτόξευσε συνολικά 286 για την ισόπαλη 28η θέση μαζί με την Pannapa Polnamin.

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που θα παίξω στο τρίτο Mixed της Ταϊλάνδης όπου έμαθα πολλά από τους επαγγελματίες. Ωστόσο, δεν έχω ξαναπαίξει στο Black Mountain. Αλλά συνήθιζα να παρακολουθώ ζωντανή κάλυψη και συνειδητοποίησα ότι είναι μια πολύ δύσκολη πορεία», είπε η Elia από την επαρχία Τσιάνγκ Μάι.

Ωστόσο, η έφηβη θα πρέπει να αναρρώσει από έναν τραυματισμό στην πλάτη που υπέστη κατά τη διάρκεια του Ερασιτεχνικού Όπεν της Ταϊλάνδης πριν από ένα δεκαπενθήμερο.

«Με συμβουλεύει ένας γιατρός να ξεκουραστώ μια εβδομάδα. Μετά από αυτό, θα συνεχίσω την προπόνησή μου και θα επικεντρωθώ στη φυσική μου κατάσταση. Μέχρι στιγμής φέτος, έδειξα καλά αποτελέσματα, χτυπώντας πιο κάτω από ό,τι έκανα πέρυσι», είπε η Έλια.

Για τους Choncheewa και Prompat, είναι αισιόδοξοι για το ντεμπούτο τους στο μοναδικό τουρνουά της Ταϊλάνδης που φέρνει άντρες και γυναίκες παίκτες μεταξύ τους.

«Στην πραγματικότητα, έκανα αίτηση για τη δεύτερη μικτή Ταϊλάνδη, αλλά δεν μπόρεσα να συμμετάσχω λόγω της κατάστασης COVID-19. Καθώς τα πράγματα βελτιώνονται, είμαι χαρούμενος που μπορώ να αγωνιστώ ξανά. Προσπαθώ να βελτιώσω τις βολές μου κάτω από τα 100 γιάρδα και ελπίζω να αποκτήσω όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία από τους επαγγελματίες στο επερχόμενο Mixed της Ταϊλάνδης», είπε ο Chontica, επίσης στα 14.

Ο Prompat, 17 ετών από το Pathum Thani, ελπίζει να αλλάξει τη σεζόν του στο Black Mountain, αφού δεν ήταν καθόλου εντυπωσιακός στα προηγούμενα τουρνουά του.

«Έχω αγωνιστεί σε έξι αγώνες φέτος και δεν είμαι ακόμα πολύ ευχαριστημένος με τη φόρμα μου. Δουλεύω στο σύντομο παιχνίδι μου και ελπίζω να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων στο τέταρτο Mixed της Ταϊλάνδης.”

Το τέταρτο Mixed event της Ταϊλάνδης θα πραγματοποιηθεί στο par 72 Black Mountain Golf Club, το οποίο έχει απόσταση 7,246 γιάρδες από τα ανδρικά μπλουζάκια και 6,303 γιάρδες από τα γυναικεία. Μετά από 36 τρύπες, οι κορυφαίοι 60 παίκτες και οι ισοπαλίες θα προχωρήσουν στους γύρους του Σαββατοκύριακου, ενώ ο νικητής θα φύγει με το επικερδές χρηματικό έπαθλο των 450,000 Bt.

Το Thailand Mixed διοργανώνεται από την TrustGolf, ένα κέντρο εκπαίδευσης εσωτερικού χώρου με προηγμένη τεχνολογία, Υποστηρίζεται από την Αθλητική Αρχή της Ταϊλάνδης, το Εθνικό Ταμείο Ανάπτυξης Αθλητισμού, το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού, την Bangkok Bank, την B.Grimm Company, την Bond Holdings, AISPLAY, Bridgestone, Trust Pharmacy, Trust Live Streaming, Centre for Covid-19 Situation Administration και Black Mountain Golf and Resort Hua Hin.

Οι θαυμαστές μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανή ροή του διαγωνισμού στο AISPLAY APP, https://www.facebook.com/trustgolfclub, και στο κανάλι TrustGolf Youtube από τις 9 π.μ. κατά τη διάρκεια των ημερών του τουρνουά.

--------------------------

Σχετικά με το TrustGolf

 Το TrustGolf, ένα κλειστό προπονητικό κέντρο με προηγμένη τεχνολογία, έχει υποστηρίξει διεθνή τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου του «TrustGolf Women Scottish Open», μιας ευρωπαϊκής περιοδείας για γυναίκες που συν-εγκρίθηκε με την εκδήλωση LPGA Tour μεταξύ 2021-2025. Ένας μεγάλος αριθμός κορυφαίων παικτών γκολφ παγκοσμίως συμμετείχαν στην εκδήλωση που βοήθησε στην προώθηση μιας καλής εικόνας για την Ταϊλάνδη. Επιπλέον, δόθηκε η ευκαιρία σε Ταϊλανδέζικες παίκτριες, υπό την υποστήριξη της TrustGolf, να αγωνιστούν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το TrustGolf υποστηρίζει επίσης παίκτες της Ταϊλάνδης στην παγκόσμια σκηνή. Η εταιρεία υπέγραψε με τον Ταϊλανδό Νο 1 Jazz Janewattananond, τον σημερινό Νο 1 παίκτη στον Ασιατικό γύρο. Άλλοι παίκτες που χρηματοδοτούνται από την TrustGolf περιλαμβάνουν τους Prom Meesawat, Pavit Tangkamolprasert, Danthai Boonma, Wichanee Meechai, Kanphanitnan Muangkhumsakul και Prima Thammaraks.

Το 2021, συνολικά πέντε Thailand Mixed που θα φιλοξενηθούν από τη σειρά TrustGolf, μια περιοδεία TrustGolf, θα πραγματοποιηθούν το 2021 με χρηματικό έπαθλο 17 εκατομμυρίων Bt.

Όσον αφορά το ερασιτεχνικό και το junior επίπεδο, η TrustGolf διοργάνωσε το TrustGolf Thailand Masters 2019, το Πρωτάθλημα Pro-Am Powered by TrustGolf και το Thai Academy Golf Team Championship 2020.

Η εταιρεία δημιουργεί επίσης την υποτροφία Trust Golf για να υποστηρίξει νέους παίκτες και να παρέχει την ευκαιρία να διαγωνιστούν στο Thailand Mixed που φιλοξενείται από εκδηλώσεις TrustGolf το 2021. Επίσης, διοργάνωσε έργα και τουρνουά για νέους παίκτες γκολφ όπως το TrustGolf Scholarship, Golf to School και το TrustGolf Amateur Qualifier 2021 που επέλεξε παίκτες για να διαγωνιστούν στο Women Amateur Asia Pacific-WAAP), IMG Academy Juniors World Florida Challenge.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/