Το Live Squid Game έρχεται σύντομα στην Pattaya στο Sanook Park με τον Geoffrey Giuliano!

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Squid Game στην πραγματική ζωή!!!!

Ένα μυστήριο άρχισε να κυριεύει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Ταϊλάνδη όταν επαγγελματικές κάρτες με καλαμάρια άρχισαν να εμφανίζονται στη δημοφιλή παραθαλάσσια πόλη Πατάγια. Τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρξαν αναφορές για την εμφάνιση των καρτών σε εστιατόρια, εμπορικά κέντρα και καταστήματα.

Το μυστήριο συνεχίστηκε όταν οι άνθρωποι άρχισαν να καλούν τον αριθμό στην κάρτα για να τους χαιρετίσουν με ένα μήνυμα από μια φωνή παρόμοια με το παιχνίδι Squid του Netflix «Frontman» που καλούσε τους καλούντες τόσο στα Ταϊλανδικά όσο και στα Αγγλικά να παίξουν ένα παιχνίδι. Ο δημοφιλής Ταϊλανδός YouTuber MymateNate μοιράστηκε μια εικόνα στις 18 Οκτωβρίου μιας από τις κάρτες που είχε λάβει, δημιουργώντας χιλιάδες προβολές, σχόλια και κοινοποιήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, προσθέτοντας ακόμη περισσότερο το μυστήριο. 

Όλα έχουν πλέον αποκαλυφθεί και καλά νέα για τους θαυμαστές του Squid Game, η Πατάγια της Ταϊλάνδης φιλοξενεί τη δική της πραγματική εκδοχή του The Squid Game. Ημέρα αγώνων έχει οριστεί για τις 11 Δεκεμβρίου στο πάρκο Sanook στην Πατάγια. 

Μιλώντας στον ιδιοκτήτη Mark Stainton-James είπε: «Το Squid Game ήταν εξαιρετικά δημοφιλές και θέλαμε να δημιουργήσουμε μια πραγματικά διασκεδαστική θεματική ημέρα που όλοι μπορούν να απολαύσουν, όλοι οι παίκτες θα λάβουν μπλουζάκια παικτών Squid Game και θα μπορούν να συμμετέχουν σε καθένα από τα εμβληματικά παιχνίδια της τηλεοπτικής σειράς, θα παραμείνουμε όσο πιο πιστοί μπορούμε στην τηλεοπτική σειρά με πολλές εκπλήξεις, απλά χωρίς τις ίδιες συνέπειες του παιχνιδιού!»

Οι παίκτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ηθοποιό του Χόλιγουντ Geoffrey Giuliano που υποδύεται τον supervillain VIP4 και παίζει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο όλη την ημέρα. 

Πρόσθετες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση:

Πάρκο Σανούκ

https://sanookpark.com/squidgame

Τζέφρι Τζουλιάνο

https://www.imdb.com/name/nm0321325/

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/