Η πόλη της Πατάγια ανοίγει για ξένους τουρίστες, ο δήμαρχος λέει ότι πάνω από το 80% των κατοίκων της Πατάγια είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του Covid-19

Πατάγια -

Η Pattaya City έχει πλέον ανοίξει για εμβολιασμένους ξένους τουρίστες από χώρες χαμηλού κινδύνου χωρίς αυστηρή καραντίνα. Ο δήμαρχος της πόλης Pattaya είναι βέβαιος ότι η επαναλειτουργία θα είναι επιτυχής, καθώς περισσότερο από το 80 τοις εκατό των κατοίκων έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του Covid-19.

Πρώτον, ως αναφορά, η Ταϊλάνδη καλωσορίζει πλήρως εμβολιασμένους ξένους επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των Ταϊλανδών που επιστρέφουν και κατοίκους αλλοδαπών, από τις εγκεκριμένες χώρες για να εισέλθουν στο Βασίλειο αεροπορικώς χωρίς απαιτήσεις καραντίνας από την 1η Νοεμβρίου 2021. Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν τις εγκεκριμένες χώρες στο πρώτο άρθρο έκτοτε έχει αυξηθεί σε πάνω από 60 όπως φαίνεται στο δεύτερο άρθρο.

Δελτίο Τύπου: Ταϊλάνδη χωρίς καραντίνα ανοίγει ξανά για εμβολιασμένους τουρίστες από την 1η Νοεμβρίου 2021

Σπάζοντας: Η Ταϊλάνδη αυξάνει τη λίστα με τις χώρες «χαμηλού κινδύνου» που μπορούν να έρθουν χωρίς καραντίνα από 46 σε 63, προσθέτοντας την Ινδία και πολλές άλλες

Επιπλέον, η πόλη Pattaya πραγματοποίησε μια συγκέντρωση σήμερα το πρωί για να γιορτάσει το άνοιγμα της πόλης στους τουρίστες χωρίς αυστηρή καραντίνα. Ακολουθεί βίντεο από τη συγκέντρωση.

Βίντεο: Η πόλη της Πατάγια πραγματοποιεί συγκέντρωση για να γιορτάσει το άνοιγμα της πόλης στους τουρίστες χωρίς αυστηρή καραντίνα

Ο δήμαρχος της πόλης Pattaya Sonthaya Khunplome είπε στο The Pattaya News, «Συναντηθήκαμε με τους χειριστές της παραλίας Jomtien για να βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι για σήμερα (1 Νοεμβρίουst) καθώς η πόλη ανοίγει για διεθνείς τουρίστες.»

«Η Pattaya βρίσκεται τώρα στη «ΜΠΛΕ (Business, Leisure, Ultimate Experience) ζώνη» και είμαστε βέβαιοι ότι είναι μια ασφαλής πόλη. Πάνω από το 80 τοις εκατό των κατοίκων της Πατάγια έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του Covid-19 και είμαστε το τρίτο πιο εμβολιασμένο μέρος στην Ταϊλάνδη, λίγο πίσω από το Πουκέτ, με πρώτη την Μπανγκόκ. Έχουμε προγραμματίσει πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, όπως το μουσικό φεστιβάλ αυτό το προσεχές Σαββατοκύριακο και τρία μελλοντικά Σαββατοκύριακα για την τόνωση του τουρισμού. Εργαζόμαστε μαζί για να ανακτήσουμε την Πατάγια και την τουριστική της βιομηχανία». Ο δήμαρχος δήλωσε στο The Pattaya News.

«Σήμερα θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους κατοίκους της περιοχής μας και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ότι είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε τόσο στον τουρισμό όσο και στην οικονομία. Συνεχίζουμε να διασφαλίζουμε ότι όσο το δυνατόν περισσότερες τοπικές επιχειρήσεις είναι πιστοποιημένες για SHA+ (Amazing Thailand Safety & Health Administration).» πρόσθεσε ο Δήμαρχος.

«Πριν από τον Covid -19, πάνω από ένα εκατομμύριο τουρίστες επισκέφθηκαν την υψηλή περίοδο στο τέλος του έτους το 2019. Η Πατάγια υποδέχθηκε σχεδόν δέκα εκατομμύρια ξένους τουρίστες συνολικά το 2019 και ήταν η 19η πόλη με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο. Ωστόσο από την 1η Νοεμβρίουst μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, 2021, η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) αναμένει περίπου το 20% αυτού του αριθμού ή τουλάχιστον 200,000 τουρίστες. Αυτός ο αριθμός είναι ο τρέχων στόχος μας». Ο Δήμαρχος της Πατάγια κατέληξε.

Τα μέσα ενημέρωσης του TPN σημειώνουν ότι η πόλη επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό και στον εσωτερικό τουρισμό, με τις περισσότερες μελλοντικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του μουσικού φεστιβάλ, να απευθύνονται κυρίως σε εγχώριους τουρίστες. Το 2019 σχεδόν επτά εκατομμύρια εγχώριοι τουρίστες επισκέφτηκαν την πόλη πέρα ​​από τον ξένο τουρισμό.

Όσον αφορά το συνεχιζόμενο κλείσιμο του μπαρ, της παμπ, των νυχτερινών κέντρων, της νυχτερινής οικονομίας και της βιομηχανίας ψυχαγωγίας στην Πατάγια, αξιωματούχοι της πόλης δήλωσαν ότι συνεχίζονται οι συναντήσεις με αρμόδιους φορείς και αξιωματούχους για να καθοριστεί πώς και πότε θα μπορούσε να ανοίξει ξανά αυτός ο σημαντικός τομέας. Ωστόσο, προς το παρόν, παραμένει κλειστό με ακόμη και οι πωλήσεις αλκοόλ παράνομες στα εστιατόρια μέχρι να αναπτυχθούν και εφαρμοστούν οι κανόνες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.