Πυροσβεστικό χυτήριο στο Panat Nikhom, χωρίς τραυματισμούς

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

Panat Nikhom-

Μια πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε ένα χυτήριο ενώ ζωγραφίζονταν εικόνες του Βούδα στην περιοχή Panat Nikhom. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά νωρίτερα αυτό το Σαββατοκύριακο στο χυτήριο στην υποσυνοικία Na Phra Tat.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να διαπιστώσουν ότι η φωτιά ήταν ήδη φλεγόμενη με πολλούς καπνούς να ξεχύνονται από το κτίριο. Οι υπάλληλοι του χυτηρίου εθεάθησαν να δραπετεύουν από το φλεγόμενο κτίριο και να τραπούν σε φυγή σε κοντινή γη. Χρειάστηκαν περίπου 30 λεπτά για τον έλεγχο της φωτιάς συνολικά και ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ο ιδιοκτήτης του χυτηρίου, ο κ. Nattawut Rattawittayakown, 44, είπε στο The Pattaya News: «Ζωγραφίζαμε μια εικόνα του Βούδα στο χυτήριο όταν παρατηρήσαμε ότι ένας από τους ανεμιστήρες της εξάτμισης είχε προβλήματα και έστριβε πιο αργά. Κλείσαμε τον ηλεκτρικό διακόπτη για να προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε τον ανεμιστήρα και ενεργοποιήσαμε ξανά τον διακόπτη και αυτό ήταν όταν ξαφνικά ξέσπασε μια φωτιά.»

Οι ερευνητές της πυροσβεστικής υπηρεσίας Panat Nikhom δεν είχαν κανένα σχόλιο στους δημοσιογράφους και εξακολουθούσαν να ερευνούν και να προσδιορίζουν την ακριβή αιτία από αυτό το Σαββατοκύριακο. Η συνολική εκτίμηση των ζημιών δεν αποκαλύφθηκε ούτε από τους πυροσβέστες ούτε από τον κ. Nattawut.

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com+

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.