Μητέρα και πεντάχρονη κόρη που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα παραλίγο να κρεμαστούν αφού έπεσαν σε χαλαρό σύρμα στο Chonburi

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

Τσονμπούρι –

Μια μητέρα και η πεντάχρονη κόρη της που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα υπέστησαν αρκετούς τραυματισμούς αφού μπλέχτηκαν από κρεμαστά καλώδια και έπεσαν από ένα μηχανάκι στην περιοχή Κο Τσαν.

Η αστυνομία του Κο Τσαν ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στην υποπεριφέρεια Tha Boonmee περίπου το μεσημέρι χθες, 28 Οκτωβρίου. Στο σημείο έφτασαν μέλη της έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν ένα κατεστραμμένο μηχανάκι στο δρόμο.

Δύο τραυματίες εντοπίστηκαν από τα σωστικά συνεργεία, την κα Chalanda Pimhong, 28 ετών, και την πεντάχρονη κόρη της. Το κορίτσι είχε πληγές από ένα χαλαρό σύρμα που είχε τυλιχθεί γύρω από το λαιμό της. Η Χαλάντα είχε σπάσει το χέρι της. Μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο, αν και η Χαλάντα μίλησε στον Τύπο καθώς ήταν ήρεμη και συνειδητοποιημένη παρά τα τραύματά της.

Η κ. Χαλάντα είπε στον Τύπο, «Οδηγούσα με περίπου 40 χιλιόμετρα την ώρα όταν ένα χαλαρό σύρμα έπεσε πάνω μας. Το σύρμα μπλέχτηκε γύρω από το λαιμό της κόρης μου πριν κολλήσει και στο μηχανάκι μου. Έχασα τον έλεγχο του οχήματός μου και τρακάραμε, σπάζοντας το χέρι μου στην πτώση».

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της για να ανακαλύψει ποιος οργανισμός ή εταιρεία είναι υπεύθυνη για το σύρμα για περαιτέρω υποστήριξη. Η αστυνομία του Τσονμπούρι είπε ότι θα αναζητήσει το υπεύθυνο μέρος για να παράσχει οικονομική ιατρική βοήθεια στη μητέρα και την κόρη που τραυματίστηκαν.

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / Top News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.