Η Pattaya προσκαλεί τους τουρίστες να επισκεφθούν την πόλη και το Koh Larn με δωρεάν θέσεις στάθμευσης στην προβλήτα Bali Hai

Πατάγια-

Οι αξιωματούχοι της πόλης Pattaya προσκαλούν τους τουρίστες να επισκεφθούν την πόλη και το Koh Larn με δωρεάν θέσεις στάθμευσης στο μπλε πεδίο μπροστά από την ταμπέλα Pattaya στην προβλήτα Bali Hai.

Ο νέος αντιδήμαρχος της πόλης της Πατάγια, Wuttisak Reumkitkarn, δήλωσε στο The Pattaya News αυτή την εβδομάδα, «Λάβαμε παράπονα σχετικά με χρεώσεις θέσεων στάθμευσης από την προβλήτα Bali Hai από ορισμένους ανθρώπους. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους που χρεώνουν «πελάτες» φέρεται να ήταν άστεγοι και κανένας από αυτούς δεν εργάζεται για ή με την πόλη Pattaya. Μερικοί άνθρωποι ανέφεραν ότι χρεώθηκαν έως και 500 μπατ για μια θέση στάθμευσης. Πρόκειται για απάτη και δεν αποτελεί πολιτική της Pattaya City.”

«Οι αστυνομικοί επιβολής του νόμου της πόλης της Pattaya έχουν τοποθετήσει μια πινακίδα που ανακοινώνει ότι αυτή η περιοχή ανήκει στην πόλη Pattaya και ότι η στάθμευση είναι δωρεάν. Έχουν επίσης τοποθετηθεί ορισμένες πινακίδες στην περιοχή που λένε στους τουρίστες και τους επισκέπτες να καλέσουν το 1337, την 24ωρη τηλεφωνική γραμμή της πόλης μας, εάν χρεώνονται για μια θέση στάθμευσης για να το αναφέρουν.» Ο Wuttisak συνέχισε.

«Ο χώρος στάθμευσης γύρω από το μπλε πεδίο είναι δωρεάν για τους ντόπιους και τους τουρίστες, ειδικά για τους εγχώριους τουρίστες που πηγαίνουν στο Koh Larn, βγάζουν φωτογραφίες με την υπογραφή της πόλης Pattaya ή ανεβαίνουν στο σημείο θέασης ή στην περιοχή του φάρου κοντά», δήλωσε ο Wuttisak.

«Οι κάτοικοι του Koh Larn είναι όλοι εμβολιασμένοι και το νησί αποτελεί κορυφαίο τουριστικό αξιοθέατο για την περιοχή μας. Πιστεύουμε ότι προσφέροντας επιπλέον δωρεάν θέσεις στάθμευσης αυξάνουμε την αξία της πρότασης επίσκεψης στο νησί. Επιπλέον, εμποδίζουμε τους συμπαραστάτες να διαχωρίζουν τους ανθρώπους από τα χρήματα που κέρδισαν με κόπο χρεώνοντάς τους για θέσεις στάθμευσης. Έχουμε σταματήσει επίσης παρόμοιες απάτες στο Beach Road by Pattaya Beach, καθώς η στάθμευση είναι επίσης δωρεάν σε αυτήν την περιοχή." κατέληξε ο Wuttisak.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.