Το Banyan Tree Krabi γιορτάζει την πρώτη επέτειο με ειδική προσφορά

KRABI, Ταϊλάνδη (20 Οκτωβρίου 2021) — Το νεότερο πολυτελές θέρετρο του Banyan Tree στην Ταϊλάνδη, Banyan Tree Krabi, γιορτάζει αυτόν τον μήνα την επέτειο ενός έτους με μια προωθητική προσφορά εκπτωτικών επιτοκίων σε βίλες και σουίτες, καθώς και μια σειρά από άλλα προνόμια.

Για κρατήσεις πριν από τις 31 Οκτωβρίου — αλλά ισχύει για διαμονές στο ξενοδοχείο ανά πάσα στιγμή έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022— οι επισκέπτες θα πληρούν τις προϋποθέσεις για εξοικονόμηση 20% σε οποιοδήποτε εστιατόριο των εγκαταστάσεων, έκπτωση 20% στις περιποιήσεις σπα και την προσφορά ενός δωρεάν μισού -ημερήσια εκδρομή με πλοίο στο ακατοίκητο νησί Koh Kong ή ένα κουπόνι 1,000 μπατ, το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί σε όλα τα καταστήματα του ξενοδοχείου.

Τοποθετημένο στην ήσυχη παραλία Tubkaek, 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Krabi, το νέο θέρετρο πλαισιώνεται από τη φύση — κλιμακώνεται σε ένα καταπράσινο δασικό τοπίο, ενώ έχει θέα στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Than Bok Khorani και τους διάσημους πανύψηλους ασβεστολιθικούς βράχους, που προεξέχουν από το Θάλασσα Ανταμάν, μια από τις πιο εμβληματικές και ειδυλλιακές εικόνες καρτ ποστάλ της Ταϊλάνδης.

Το Banyan Tree Krabi διαθέτει 72 σουίτες και βίλες, καθεμία από τις οποίες έχει τη δική της ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης και πισίνα με τζετ. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν δύο εστιατόρια, ένα beach bar, ένα παιδικό κλαμπ, ένα γυμναστήριο, ένα κέντρο συσκέψεων, ένα υπερυψωμένο υπαίθριο κατάστρωμα γάμου και σύμφωνα με την παγκόσμια επωνυμία ευεξίας του Banyan Tree — ένα σπα με θέμα το τροπικό δάσος.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση: https://www.banyantree.com/en/thailand/krabi/offers/thai-resident-offer

 

Σχετικά με το Banyan Tree Hotels & Resorts

Η Banyan Tree Hotels & Resorts είναι κορυφαίος διεθνής χειριστής και προγραμματιστής premium θέρετρων, ξενοδοχείων, κατοικιών και σπα, με μια συλλογή από βραβευμένες μάρκες. Banyan Tree προσφέρει ένα καταφύγιο για να αναζωογονήσει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σε τοποθεσίες που προκαλούν δέος σε όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε ξανά τον ρομαντισμό του ταξιδιού καθώς ταξιδεύετε σε εμβληματικούς προορισμούς όπου σας περιμένουν αυθεντικές, αξέχαστες εμπειρίες. Ανγκσάνα επαναφέρει την περιπέτεια στα ταξίδια, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον λόγο που πρέπει να επισκεφτείτε. Συνδυάζοντας την τοπική κομψότητα και μια ζωντανή ατμόσφαιρα γεμάτη διασκέδαση, το Angsana προσφέρει καταπληκτικούς προορισμούς παιδικές χαρές σε όλο τον κόσμο. Κάσσια είναι μια τολμηρή νέα πρόταση στον τομέα της παρατεταμένης διαμονής, που προσφέρει κομψές, ξενοδοχειακές κατοικίες αιχμής για διακοπές και επαγγελματικά ταξίδια. Προσφέρει μια απίστευτη επιλογή για οικογένειες, φίλους και ζευγάρια. Ντάουα είναι ένα απλό και σύγχρονο ξενοδοχείο με πλήρεις υπηρεσίες που συνδυάζει ευφάνταστο σχεδιασμό, απόλυτη άνεση και απρόσκοπτη τεχνολογία σε μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Επιμελείται μια πληθώρα επιλογών για να πετύχετε μια πραγματικά εξατομικευμένη διαμονή.

Μέχρι σήμερα, η Banyan Tree Group διαχειρίζεται ή/και έχει δικαιώματα ιδιοκτησίας σε περισσότερα από 48 ξενοδοχεία και θέρετρα, 63 spa, 72 γκαλερί λιανικής. καθώς και τρία γήπεδα γκολφ σε 22 χώρες.

www.banyantree.com     www.angsana.com        www.cassia.com           www.dhawa.com

Σχετικά με το Banyan Tree

Banyan Tree προσφέρει ένα καταφύγιο για να αναζωογονήσει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σε τοποθεσίες που προκαλούν δέος σε όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε ξανά τον ρομαντισμό του ταξιδιού καθώς ταξιδεύετε σε εμβληματικούς προορισμούς όπου σας περιμένουν αυθεντικές, αξέχαστες εμπειρίες. Το Banyan Tree, μια ιδέα που αποτελείται αποκλειστικά από βίλες, συχνά με ιδιωτικές πισίνες, προσφέρει αυθεντικές, αυθεντικές υπηρεσίες και μια ξεχωριστή, premium εμπειρία καταφυγής.

Σχετικά με την Angsana

Ανγκσάνα επαναφέρει την περιπέτεια στα ταξίδια, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον λόγο που πρέπει να επισκεφτείτε. Συνδυάζοντας την τοπική κομψότητα και μια ζωντανή ατμόσφαιρα γεμάτη διασκέδαση, το Angsana προσφέρει καταπληκτικούς προορισμούς παιδικές χαρές σε όλο τον κόσμο. Κάθε ξενοδοχείο είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να παρέχει ευρύχωρα κομψά δωμάτια και σουίτες, ιδανικά για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες φίλων.

Σχετικά με την Cassia

Κάσσια είναι μια τολμηρή νέα πρόταση στον τομέα της παρατεταμένης διαμονής, που προσφέρει κομψές, ξενοδοχειακές κατοικίες αιχμής για διακοπές και επαγγελματικά ταξίδια. Προσφέρει μια απίστευτη επιλογή για οικογένειες, φίλους και ζευγάρια. Τα ακίνητα Cassia λειτουργούν ως ξενοδοχείο, αλλά διατίθενται και μονάδες για επένδυση.

Σχετικά με τη Ντάουα

Ντάουα είναι ένα απλό και σύγχρονο ξενοδοχείο με πλήρεις υπηρεσίες που συνδυάζει ευφάνταστο σχεδιασμό, απόλυτη άνεση και απρόσκοπτη τεχνολογία σε μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Επιμελείται μια πληθώρα επιλογών για να πετύχετε μια πραγματικά εξατομικευμένη διαμονή. Απευθύνεται σε μια αναδυόμενη ομάδα ταξιδιωτών με γνώσεις σχεδιασμού που αναζητούν ξεχωριστές εμπειρίες σε κομψούς, μοναδικούς προορισμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ BANYAN TREE

Η Banyan Tree Group ("Banyan Tree Holdings Limited" ή "Group") είναι ένας από τους κορυφαίους ανεξάρτητους ομίλους φιλοξενίας πολλαπλών επωνύμων στον κόσμο. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων, θέρετρων, σπα, γκαλερί, γκολφ και κατοικιών του Ομίλου επικεντρώνεται σε πέντε βραβευμένες μάρκες (Banyan Tree, Angsana, Cassia, Dhawa και Laguna) που προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες σχεδιασμού για τους παγκόσμιους ταξιδιώτες του σήμερα. και αύριο.

Ο όμιλος Banyan Tree, που ιδρύθηκε το 1994 με βάση τη βασική ιδέα της βιωσιμότητας, επιδιώκει να δημιουργήσει μακροπρόθεσμη αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους και τους προορισμούς σε όλο το δίκτυο ακινήτων, προϊόντων και εμπορικών σημάτων του, μέσω μιας αποστολής με γνώμονα το σκοπό. Με 7,800 συνεργάτες σε 22 χώρες, η Banyan Tree Management Academy (BTMA) ιδρύθηκε το 2008 για να υποστηρίξει τους στόχους του Ομίλου μέσω της προώθησης της ανάπτυξης ανθρώπων, της αριστείας στη διαχείριση και της μάθησης με ακεραιότητα και νόημα.

Ο Όμιλος Banyan Tree έχει λάβει 2,759 βραβεία και διακρίσεις από την ίδρυσή του. Έχει λάβει επίσης αναγνώριση για τη δέσμευσή της στην προστασία του περιβάλλοντος και την κοινοτική ανάπτυξη μέσω του Banyan Tree Global Foundation (BTGF), το οποίο ευθυγραμμίζει τις προσπάθειες του Ομίλου με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών. Εφαρμόζοντας τη στρατηγική περιφερειακής ανάπτυξής του, το παγκόσμιο αποτύπωμα του Ομίλου συνεχίζει να αυξάνεται με 35 νέα ξενοδοχεία και θέρετρα υπό σχεδιασμό και κατασκευή, επιπλέον των 48 λειτουργικών ξενοδοχείων σε 13 χώρες στις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Ο όμιλος Banyan Tree ξεκίνησε μια στρατηγική μακροπρόθεσμη συνεργασία με την Accor το 2016 για την ανάπτυξη και τη διαχείριση ξενοδοχείων με επωνυμία Banyan Tree σε όλο τον κόσμο, μαζί με την πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο κρατήσεων και πωλήσεων της Accor, καθώς και στο πρόγραμμα επιβράβευσης ALL – Accor Live Limitless. Δημιούργησε επίσης μια κοινοπραξία με την China Vanke Co. Ltd. το 2017 – εστιάζοντας σε έργα φιλοξενίας με ενεργό γήρανση και ευεξία.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/