Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν οδηγός σεντάν προσέκρουσε σε οδοφράγματα στο Μπανγκλαμούνγκ

Μπανγκλαμούνγκ -

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας οδηγός σεντάν προσέκρουσε σε οδοφράγματα στον αυτοκινητόδρομο 7 στο Nongprue. Η κυκλοφορία διακόπηκε πολλά χιλιόμετρα χθες ως αποτέλεσμα του δυστυχήματος (18 Οκτωβρίουth).

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 5:30 μ.μ. στον αυτοκινητόδρομο 7 τμήμα 5 στο Nongprue.

Οι ομάδες πρώτης απάντησης, η αστυνομία Nongprue και η ομάδα The Pattaya News έφτασαν στον τόπο του ατυχήματος για να βρουν ένα κατεστραμμένο σεντάν και το φορτηγό. Τρία άτομα μέσα στο σεντάν τραυματίστηκαν. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια. Ως αποτέλεσμα του ατυχήματος, η κυκλοφορία διεκόπη πολλά χιλιόμετρα. Τα ονόματα των τραυματιών αποκρύφθηκαν από την αστυνομία του Nongprue, εν αναμονή περαιτέρω έρευνας για τις συνθήκες πίσω από το ατύχημα.

Ο οδηγός του φορτηγού, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στον Τύπο και δεν τραυματίστηκε, είπε στους πρώτους ανταποκριτές και στις αρχές επιβολής του νόμου: «Ο οδηγός σεντάν οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα πριν προσκρούσει σε οδοφράγματα και το φορτηγό μου. Έχασαν τον έλεγχο και ήταν απερίσκεπτοι με την υπερβολική ταχύτητα».

Ωστόσο, η αστυνομία του Nongprue συνεχίζει την έρευνά της για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες και ευθύνη.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.