Ο διαγωνισμός ομορφιάς Miss Universe Thailand 2021 θα διεξαχθεί στην Πατάγια

Πατάγια -

Ο προκριματικός και τελικός γύρος του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe Thailand 2021 θα διεξαχθούν στο Nongnooch Garden Pattaya αργότερα αυτόν τον μήνα.

Το Preliminary Show θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Οκτωβρίουnd από τις 6:00 έως τις 8:00 και η Τελική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίουthαπό τις 5:30 έως τις 7:45 στο θέατρο Scala στο Nongnooch Garden με μέγιστες μετρήσεις Covid-19.

Η νικήτρια του Miss Universe Thailand 2021 θα λάβει 1,000,000 μπατ μετρητά, ένα σεντάν και άλλες ανταμοιβές. Θα είναι η εκπρόσωπος από την Ταϊλάνδη που θα λάβει μέρος στο Miss Universe 2021 τον Δεκέμβριο στο Ισραήλ.

Τα καλλιστεία είναι ένα από τα πολλά γεγονότα που προορίζονται να ενθαρρύνουν τον εσωτερικό τουρισμό στην περιοχή της Πατάγια. Ωστόσο, η χωρητικότητα και η συμμετοχή θα είναι περιορισμένες για την εκδήλωση λόγω των περιορισμών Covid-19 στην Pattaya και στο Chonburi επί του παρόντος.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με το Nong Nooch Gardens μέσω του Facebook τους εδώ.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.