Η Krua Khun Toi διοργανώνει έκθεση τροφίμων στο Terminal 21 Pattaya

Πατάγια -

Το «Krua Khun Toi», μια διάσημη τηλεοπτική εκπομπή φαγητού της Ταϊλάνδης, κρατά τα 2 τουςnd ετήσια έκθεση τροφίμων στο Terminal 21 Pattaya, που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αρχικά, δείτε ένα βίντεο από την εκδήλωση εδώ:

Η έκθεση τροφίμων εγκαινιάστηκε επίσημα την Παρασκευή (15 Οκτωβρίουth) και είχε επικεφαλής τον διοικητικό διευθυντή της πόλης Pattaya κ. Pramote Taptim, τον διευθυντή του γραφείου της Pattaya Tourism Authority κ. Khajondet Apicharttrakun και τον διευθυντή της τηλεοπτικής εκπομπής "Krua Khun Toi" κ. Traipop Limpapat.

Ο κ. Pramote δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, «Είμαι χαρούμενος που η Krua Khun Toi πραγματοποιεί αυτή τη σημαντική εκδήλωση τροφίμων στην Πατάγια που μας βοηθά να προωθήσουμε τον εγχώριο τουρισμό και την οικονομία».

«Υπάρχουν περισσότεροι από 80 πάγκοι τροφίμων στην έκθεση τροφίμων με περισσότερα από 300 διαφορετικά είδη καθαρών και νόστιμων φαγητών υπό τις μετρήσεις Covid-19 για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ηρεμία», δήλωσε ο Pramote.

«Η έκθεση τροφίμων Krua Khun Toi βρίσκεται στο ισόγειο του Παρισιού και στον όροφο του M-London στο Terminal 21 Pattaya, η οποία διεξάγεται από τις 15 έως τις 25 Οκτωβρίου», πρόσθεσε ο Pramote.

Η εκδήλωση είναι ευπρόσδεκτη και ανοιχτή στο κοινό και δωρεάν για να περιηγηθεί και να δει τα διάφορα διαθέσιμα περίπτερα. Οι τιμές στους θαλάμους τροφίμων ποικίλλουν, με πολλές επιλογές για όσους έχουν κάθε είδους προϋπολογισμό. Πολλά μοναδικά φαγητά, ειδικά παρασκευασμένα με την έγκριση του Krua Khun Toi, είναι διαθέσιμα στο φεστιβάλ. Επιπλέον, οι οικοδεσπότες και το καστ του δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου της Ταϊλάνδης θα κάνουν τακτικές εμφανίσεις στην εκδήλωση προς τέρψη του ενθουσιασμένου ταϊλανδέζικου πλήθους.

Σύμφωνα με τους κανόνες του Covid-19, απαιτείται η χρήση μάσκας και η κοινωνική απόσταση και οι πωλητές τροφίμων έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19 και ακολουθούν πολύ αυστηρούς κανόνες και διαδικασίες Covid-19 σύμφωνα με τους διοργανωτές.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.