Η Thai Vietjet υποστηρίζει τη μεταφορά ιατρικού εξοπλισμού

(Μπανγκόκ, 6 Οκτωβρίου 2021) – Ως μέρος της συνεισφοράς της στην κοινωνία και την κοινότητα κατά την κατάσταση του COVID-19 στην Ταϊλάνδη, η Thai Vietjet υποστήριξε το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης στη μεταφορά ιατρικού εξοπλισμού για διανομή σε ιατρικές μονάδες σε όλη τη χώρα, για την πρόληψη και τον έλεγχο του COVID- 19 ξέσπασμα στην Ταϊλάνδη.

Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία επεκτείνει περαιτέρω την προσφορά της για δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια στο ιατρικό προσωπικό που έχει συμμετάσχει στη μάχη κατά του Covid-19. Η Thai Vietjet προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια από τον Ιούνιο του 2020 και θα παρατείνει την περίοδο ταξιδιού για τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 σε όλα τα μέλη της Ταϊλανδικής Επιτροπής Πρόληψης και Ελέγχου Covid-19 και σε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές 160 διορισμένων νοσοκομείων για θεραπεία ασθενών με Covid-19 στην Ταϊλάνδη. Το ιατρικό προσωπικό που επιθυμεί να λάβει τα δωρεάν εισιτήρια μπορεί να επικοινωνήσει με την αεροπορική εταιρεία στέλνοντας ένα email στο vz.support@vietjetair.com τουλάχιστον 7 ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης.

###

Σχετικά με το Vietjet:

 Η νέας εποχής αερομεταφορέας Vietjet όχι μόνο έφερε επανάσταση στον κλάδο των αερομεταφορών στο Βιετνάμ, αλλά υπήρξε επίσης μια πρωτοποριακή αεροπορική εταιρεία σε όλη την περιοχή και σε όλο τον κόσμο. Με επίκεντρο την ικανότητα διαχείρισης κόστους, τις αποτελεσματικές λειτουργίες και την απόδοση, η Vietjet προσφέρει ευκαιρίες πτήσεων με εξοικονόμηση κόστους και ευέλικτους ναύλους, καθώς και διαφοροποιημένες υπηρεσίες για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών.

Η Vietjet είναι πλήρες μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) με το πιστοποιητικό IATA Operational Safety Audit (IOSA). Ως ο μεγαλύτερος ιδιωτικός αερομεταφορέας του Βιετνάμ, η αεροπορική εταιρεία βραβεύτηκε με την υψηλότερη κατάταξη για ασφάλεια με 7 αστέρια το 2018, το 2019 και το 2020 από τον μοναδικό ιστότοπο στον κόσμο για την ασφάλεια και την αξιολόγηση προϊόντων airlineratings.com και κατατάχθηκε ως μία από τις 50 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο για υγιή χρηματοδότηση και λειτουργίες από την Airfinance Journal το 2018 και το 2019. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης ονομαστεί ως η καλύτερη εταιρεία χαμηλού κόστους από διάσημους οργανισμούς όπως οι Skytrax, CAPA, Airline Ratings και πολλοί άλλοι.

Η Thai Vietjet συνεργάζεται με τη Vietjet για να επεκτείνει το δίκτυο πτήσεων της και να παρέχει περισσότερες ευκαιρίες στους ταξιδιώτες στον κόσμο να ανακαλύψουν την Ταϊλάνδη και πολλές άλλες χώρες. Επί του παρόντος, η αεροπορική εταιρεία εκτελεί 14 εσωτερικά δρομολόγια από Μπανγκόκ (Suvarnabhumi) προς Chiang Mai, Chiang Rai, Phuket, Krabi, Udon Thani, Hat Yai, Khon Kaen, Nakhon Si Thammarat, Ubon Ratchathani και Surat Thani, διαπεριφερειακές πτήσεις από το Πουκέτ προς Chiang Rai, Chiang Mai και Udon Thani, επίσης απευθείας πτήσεις από το Hat Yai προς το Chiang Rai, 8 δρομολόγια που συνδέουν την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ, όπως η Μπανγκόκ προς το Da Lat/Da Nang, και περισσότερα διεθνή δρομολόγια από την Ταϊλάνδη προς την ηπειρωτική Κίνα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vietjetair.com

Το προηγούμενο ήταν ένα δελτίο τύπου από την Thai Vietjet. Οι δηλώσεις και οι απόψεις τους είναι δικές τους.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/