Τα μέλη της οικογένειας του Ταϊλανδού που σκοτώθηκε από Ελβετό υπήκοο στο Ούντον Τάνι ισχυρίζονται ότι το κίνητρο ήταν υπόθεση και όχι χρήματα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Sanook

Ούντον Θάνι –

Μέλη της οικογένειας του θύματος που σκοτώθηκε από Ελβετό υπήκοο στο Udon Thani την Κυριακή αποκάλυψαν την πλευρά της ιστορίας χθες, 5 Οκτωβρίου, υποστηρίζοντας ότι το θύμα φέρεται να σκοτώθηκε επειδή είχε σχέση.

Ο Sathien Chantarakhantri, 53 ετών, βρέθηκε νεκρός με τα πόδια του και οπλισμένος δεμένο στο σπίτι ενός 63χρονου Ελβετού, Rudolf Joseph Rothy. στην περιοχή Mueang Udon Thani την Κυριακή γύρω στα μεσάνυχτα. Ο Ρούντολφ, ο οποίος ήταν παρών στη σκηνή με τη σύζυγό του από την Ταϊλάνδη, το όνομα της οποίας αποκρύπτεται από τις αρχές επιβολής του νόμου, φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον άνδρα, δηλώνοντας ότι ο Σάθιεν τον απειλούσε με πυροβόλο όπλο για χρήματα και ότι οι ενέργειές του έγιναν σε αυτοάμυνα. αφού ο Σάθιεν εισέβαλε στην ιδιοκτησία του. Ο Ρούντολφ ισχυρίζεται ότι έδεσε τον άνδρα καθώς φοβόταν ότι ο Σάθιεν θα αναρρώσει και θα επιτεθεί σε αυτόν και την οικογένειά του.

Ο Ελβετός ιδιοκτήτης σπιτιού κατηγορήθηκε αρχικά για επίθεση σε άλλους μέχρι θανάτου, ενώ ο νεκρός κατηγορήθηκε επίσης για παραβίαση τη νύχτα, οπλοφορία δημόσια και απόπειρα φόνου.

Ωστόσο, μέλη της οικογένειας του νεκρού είπαν στους τοπικούς δημοσιογράφους χθες ότι δεν πίστευαν τους ισχυρισμούς του Ρούντολφ ότι ο Σάθιεν εισέβαλε στο σπίτι του για χρήματα, καθώς δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα χρήματα και συχνά πρόσφερε χρήματα στην Ταϊλανδή σύζυγο του Ρούντολφ κατά καιρούς. Αντίθετα, τα μέλη της οικογένειας ισχυρίστηκαν ότι το περιστατικό αφορούσε μια υποτιθέμενη σχέση μεταξύ του Σάθιεν και της συζύγου του Ρούντολφ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Sanook

Ο θείος του Sathien, Thaworn Phumphet, 65 ετών, είπε στους τοπικούς δημοσιογράφους της Ταϊλάνδης ότι ο Sathien είχε κάποτε γυναίκα και παιδιά, αλλά χώρισαν επειδή είχε κρυφή σχέση με τη γυναίκα του αλλοδαπού. Σχετικά με το όπλο, ο Thaworn είπε ότι ο αποθανών αγόρασε νόμιμα το όπλο πριν από περίπου ένα χρόνο ως καταχωρημένο μεταχειρισμένο όπλο.

Η μητέρα του Sathien, Khan Chantarakhantri, είπε στον ταϊλανδικό Τύπο ότι ο γιος της είχε κρυφά σχέση με τη γυναίκα του Rudolf για 2-3 χρόνια. Ο λόγος που μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν ότι φέρεται να τον καλούσε η σύζυγος. Ωστόσο, ο Σάθιεν αντιμετώπισε τον αλλοδαπό προτού υπάρξει καβγάς και στη συνέχεια σωματική διαμάχη.

«Η νεκροψία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πέθανε από ρήξη ήπατος. Μπορεί να τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου. Σας παρακαλώ να είστε δίκαιοι και μην πείτε ότι ο γιος μου πήγε να ληστέψει τον αλλοδαπό. Καταστρέφει την οικογενειακή μας φήμη», πρόσθεσε.

Πολλαπλές πηγές μέσων ενημέρωσης της Ταϊλάνδης σημείωσαν ότι ο Σάθιεν μόλις είχε πουλήσει λίγη γη και είχε κερδίσει ένα αξιοπρεπές χρηματικό ποσό ως αποτέλεσμα, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με το γιατί θα έκλεβε οποιονδήποτε για επιπλέον κεφάλαια. Ο Ρούντολφ προσεγγίστηκε από δημοσιογράφους για να του δοθεί η ευκαιρία να απαντήσει στις δηλώσεις της οικογένειας της Ταϊλάνδης χθες το απόγευμα, αλλά αρνήθηκε να μιλήσει στον Τύπο, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Udon Thani, το δικαστικό σύστημα θα θέσει σε ισχύ δηλώσεις από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη ως μέρος της έρευνάς τους και ότι η αστυνομία συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία γύρω από το περιστατικό.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.63 (8 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.