Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι εκδίδει νέες εντολές χαλάρωσης των περιορισμών που ισχύουν από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου

Chonburi, Ταϊλάνδη

  Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι κυκλοφόρησε νέες εντολές μέσω της σελίδας Δημοσίων Σχέσεων στο Facebook σήμερα το απόγευμα που περιγράφουν λεπτομερώς τη χαλάρωση των περιορισμών για τον Covid-19 σε ευθυγράμμιση με τις πρόσφατες οδηγίες από το Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19, ή CCSA, στην Μπανγκόκ.

Αρχικά, μπορείτε να δείτε μια λίστα με τα CCSA ανακοινώσεις προηγουμένως κάνοντας κλικ εδώ. Δεν πρόκειται να απαριθμήσουμε κάθε προηγούμενη ανακοίνωση σε αυτό το άρθρο.

Θα επικεντρωθούμε σε ό,τι νέο/αλλαγμένο, δεν θα απαριθμήσουμε κάθε χώρο που επιτρέπεται ήδη να ανοίξει.

Όλα αυτά ισχύουν από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 μέχρι νεωτέρας.

  Χαλάρωση/Αλλαγές

-Η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι πλέον από τις 10:00 μ.μ. έως τις 4:00 π.μ. σε ευθυγράμμιση με τις εντολές της CCSA. Εξακολουθεί να είναι υποχρεωτικό στο Chonburi και δεν "προτείνεται".

-Οι περισσότεροι επιχειρηματικοί χώροι μπορούν πλέον να κλείνουν στις 9:00 μ.μ. και όχι στις 8:00

-Μπορούν να ανοίξουν βρεφονηπιακοί σταθμοί, κέντρα προσχολικής ηλικίας, νηπιαγωγεία (με άδεια από τις τοπικές αρχές και αυστηρούς κανόνες), σχολικά κτίρια με άδεια των αρχών. (Κυρίως για χρήση δασκάλων, δοκιμασίες ειδικών εξετάσεων, κ.λπ. Το δημόσιο σχολείο δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τοπικά.)

-Τα εστιατόρια μπορούν να ανοίξουν μέχρι τις 9:00 μ.μ Καμία πώληση αλκοόλ (αυτό είναι προς το παρόν μόνο το Πουκέτ). Η ζωντανή μουσική ή οι παραστάσεις είναι εντάξει, αλλά πρέπει να είναι λιγότερα από 5 άτομα, μόνο οι τραγουδιστές δεν μπορούν να φορούν μάσκες. Οι καλλιτέχνες δεν πρέπει να συναναστρέφονται με πελάτες. Τα όρια χωρητικότητας εξακολουθούν να ισχύουν, όχι περισσότερο από το 50% της πληρότητας για εσωτερικούς χώρους με κλιματισμό, 75% για εξωτερικούς χώρους ή χωρίς κλιματισμό.

-Τα παντοπωλεία παραμένουν κλειστά από τις 9:00 έως τις 4:00 π.μ. κατά τη διάρκεια της νύχτας.

-Μπορούν να ανοίξουν βιβλιοθήκες, μουσεία, γκαλερί τέχνης, ιστορικοί χώροι, επιστημονικά κέντρα, πολιτιστικά κέντρα, αρχιτεκτονικοί χώροι κ.λπ., όχι περισσότερο από το 75% της χωρητικότητας, δεν επιτρέπεται φαγητό ή ποτό.

-Οι κινηματογραφικές αίθουσες μπορούν να ανοίξουν, με χωρητικότητα όχι μεγαλύτερη από 50%, δεν μπορούν να καθίσουν δίπλα σε άλλους εκτός από τη δική σας ομάδα, χωρίς φαγητό ή ποτό, πρέπει να φοράτε μάσκα όλη την ταινία.

-Μπορούν να ανοίξουν οι αγορές φυλαχτών

-Μπορούν να ανοίξουν ινστιτούτα αισθητικής, κλινικές, τατουάζ, κουρεία, παντός τύπου. (Τα περισσότερα ήταν ανοιχτά πριν). Πρέπει να προγραμματίσετε ένα ραντεβού εκ των προτέρων, χωρίς αναμονή.

  -Για τα ινστιτούτα τατουάζ, πρέπει να προσκομίσετε απόδειξη πλήρους εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ σε τεστ Covid-19 τουλάχιστον 72 ώρες πριν με ένα κιτ ταχείας δοκιμής αντιγόνου.

-Μπορούν να ανοίξουν όλοι οι τύποι αίθουσες μασάζ, εκτός από το ατμόλουτρο/σάουνα

  -Για SPAS/Μασάζ μόνο με νερό, ισχύουν οι ίδιοι κανόνες με τα σαλόνια τατουάζ. Εάν δεν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες νερού, δεν χρειάζεστε απόδειξη εμβολιασμού ή εξέταση.

  -Τα γυμναστήρια και τα γυμναστήρια μπορούν να ανοίξουν μέχρι τις 9:00. ΟΧΙ ατμόλουτρα/σάουνες.

-Τα εμπορικά κέντρα μπορούν πλέον να ανοίγουν έως τις 9:00 μ.μ. Ωστόσο, τα πάρκα ψυχαγωγίας/υδάτινα πάρκα, οι στοές, οι βόλτες, τα καταστήματα παιχνιδιών, οι δεξιώσεις και οι αίθουσες συσκέψεων στα εμπορικά κέντρα παραμένουν κλειστά.

-Οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν αθλητικές εκδηλώσεις χωρητικότητας έως 25% σε υπαίθρια γήπεδα ΑΛΛΑ ισχύουν οι ίδιοι κανόνες με τα σπα και τα τατουάζ. (Πρόσθεσαν ότι οι χώροι και τα στάδια για εθνικούς αθλητές που χρησιμοποιούνται για προπόνηση δεν μπορούν να έχουν ακόμα θαυμαστές.)

-Μπορούν να ανοίξουν ίντερνετ καφέ, όριο χρόνου 2 ωρών ανά άτομο.

-Τα θέατρα μπορούν να ανοίξουν για πολιτιστικές παραστάσεις, λαϊκές παραστάσεις, ιστορικές παραστάσεις. Όριο 50 ατόμων. Οι σκηνοθέτες μπορούν να αφαιρέσουν μάσκες, αλλά ενδέχεται να εφαρμοστούν πρόσθετοι κανόνες από το υπουργείο Πολιτισμού. Καμία ανάμειξη μεταξύ πελατών και καλλιτεχνών, η οποία περιλαμβάνει τυχόν τμήματα αλληλεπίδρασης κοινού.

-Οι παραλίες, τα πάρκα, οι δεξαμενές, οι παραθαλάσσιες περιοχές πρέπει να κλείσουν μέχρι τις 9:00 μ.μ Δεν επιτρέπεται καθόλου αλκοόλ.

-Οι συγκεντρώσεις είναι περιορισμένες σε 25 άτομα. Οι 9:00 είναι ουσιαστικά η ώρα κλεισίματος των επιχειρήσεων τώρα.

  -Προειδοποίησαν συγκεκριμένα στο τέλος των παραγγελιών (για περίπου πέμπτη φορά στις παραγγελίες συνολικά) ότι το αλκοόλ δεν πρέπει να σερβίρεται σε κανέναν χώρο ή να επιτρέπεται ουσιαστικά οπουδήποτε εκτός από το σπίτι σας.

Μπαρ, νυχτερινή ζωή, νυχτερινά κέντρα, καραόκε, κλαμπ κυρίων, gogos, διασκέδαση κ.λπ. παραμένουν κλειστά. Το ίδιο και τα υδάτινα πάρκα, οι στοές, οι αίθουσες πισίνας, τα λούνα παρκ, οτιδήποτε σχετίζεται με το αλκοόλ, οι αίθουσες σνούκερ κ.λπ.

  Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις παραγγελίες ή εάν ο χώρος σας μπορεί να ανοίξει, καλέστε το Δημαρχείο 24 ώρες την ημέρα στο 1337. Δεν αναφέραμε κάθε προηγούμενο μέρος που επιτρέπεται ήδη να ανοίξει.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.14 (7 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/