Ο αγνοούμενος Αυστριακός ομογενής, γενικός διευθυντής θέρετρου στο νησί Phi Phi, βρέθηκε νεκρός

ΦΩΤΟ: Krabi News

Koh Phi Phi, Ao Nang, Krabi -

Ένας Αυστριακός Γενικός Διευθυντής ενός θερέτρου στο νησί Phi Phi στην υποπεριφέρεια Ao Nang, ο οποίος είχε εξαφανιστεί συνολικά τέσσερις ημέρες, βρέθηκε νεκρός χθες το απόγευμα (15 Σεπτεμβρίου).

Η αναζήτηση του 56χρονου Αυστριακού πρώην, Florian Hallermann, του Γενικού Διευθυντή ενός θερέτρου στο Moo 8 Baan Laem Tong στο νησί Phi Phi, ξεκίνησε όταν εθεάθη για τελευταία φορά το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Τελευταία φορά εθεάθη στις 11 Σεπτεμβρίου. Πλάνα CCTV από το θέρετρο δείχνει ότι εθεάθη τελευταία φορά να περπατά σε μια παραλία με ένα σακίδιο ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας. Περισσότεροι από 50 ντόπιοι, αρχές και προσωπικό του ξενοδοχείου συγκεντρώθηκαν για να τον αναζητήσουν τις τελευταίες ημέρες.

Στις 5:30 σήμερα (15 Σεπτεμβρίου) ομάδα έρευνας βρήκε τη σορό του. Βρέθηκε νεκρός ανάμεσα σε πολλούς βράχους σε ένα δάσος που απέχει περίπου 200 μέτρα από έναν τοπικό δρόμο στο Moo 8 Baan Laem Tong, Ao Nang.

Η αστυνομία δήλωσε ότι πέθανε τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν ανακτηθεί το σώμα του. Η αστυνομία εικάζει ότι μπορεί να γλίστρησε από έναν βράχο, να ράγισε το κεφάλι του, να τραυματίστηκε σοβαρά και να πέθανε ενώ έκανε πεζοπορία στο δάσος.

Ωστόσο, διενεργείται νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του. Η αστυνομία ανέφερε επίσης ότι θα πραγματοποιήσει τεστ Covid-19 στο θύμα ως θέμα της τυπικής τρέχουσας διαδικασίας.

Ο κ. Χάλερμαν φέρεται να ζούσε στο νησί για δεκαετίες και ήταν πολύ γνωστός στην περιοχή. Εμφανιζόταν συχνά σε διαφημίσεις για το ξενοδοχείο του και ήταν ένα πολύ αναγνωρίσιμο πρόσωπο για τους κατοίκους. Η αστυνομία ανώτατου επιπέδου ζήτησε να χρησιμοποιηθεί κάθε πόρος για τον προσδιορισμό της αιτίας θανάτου του κ. Hallermann, υποσχόμενη μια διαφανή έρευνα και επίγνωση της καλής φήμης του κ. Hallermann στο νησί.

ΦΩΤΟ: Krabi News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
2.25 (4 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.