Το Πουκέτ καλωσορίζει ξανά τους Ταϊλανδούς Παραολυμπιακούς Ήρωες

Πουκέτ -

Οι αρχές του Πουκέτ καλωσόρισαν θερμά τους ήρωες των Παραολυμπιακών Αγώνων της Ταϊλάνδης που επέστρεψαν από το Τόκιο της Ιαπωνίας σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου 2021. Ο Pongsakorn Paeyo, ο οποίος κέρδισε τρία χρυσά μετάλλια σε αγώνες με αναπηρικά αμαξίδια είπε σε συνδεδεμένα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι είναι πολύ περήφανος που φέρνει δώρα στον Ταϊλανδικό λαό.

Ομάδα αρχών της Ταϊλάνδης και του Πουκέτ με επικεφαλής τον Γραμματέα του Υπουργού Τουρισμού και Αθλητισμού κ. Khemmapol Auitayakul και τον Κυβερνήτη του Πουκέτ κ. Narong Woonsiw υποδέχθηκαν θερμά 68 αθλητές που επέστρεψαν από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Πρώτα, μερικά από τα σημαντικότερα σημεία της εκδήλωσης με προηγούμενα άρθρα μας:

Ο Ταϊλανδός δρομέας με αναπηρικό αμαξίδιο Pongsakorn "Korn" Paeyo κέρδισε το χρυσό μετάλλιο αφού κέρδισε τον αγώνα αναπηρικών αμαξιδίων 400 μέτρων T53 ανδρών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στις 29 Αυγούστου.

Ο Pongsakorn Paeyo κερδίζει το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ταϊλάνδης στον αγώνα με αναπηρικό καροτσάκι των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο την Κυριακή

Ο Ταϊλανδός δρομέας με αναπηρικό αμαξίδιο Pongsakorn "Korn" Paeyo κέρδισε ο ίδιος το τρίτο χρυσό μετάλλιο στον αγώνα ανδρών 800m T53 με αμαξίδιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ο Pongsakorn Paeyo κέρδισε το τρίτο χρυσό μετάλλιο στον αγώνα αναπηρικών αμαξιδίων T53 των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο χθες

Ο πρώην μαθητής της Pattaya, Putharet Khongrak, 27 ετών, γιορτάζει στην Ιαπωνία αφού κέρδισε δύο χάλκινα μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Πρώην μαθητής της Πατάγια πανηγυρίζει στην Ιαπωνία αφού κέρδισε δύο χάλκινα μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020

Η ομάδα έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ ως μέρος του προγράμματος Phuket Sandbox, ώστε να μην χρειαστεί να προβούν σε αυστηρή καραντίνα. Έκαναν τεστ Covid -19 και πέρασαν πριν πάνε στο Four Points από το Sheraton Phuket Patong Beach Resort.

Ο κ. Pongsakorn είπε στον Τύπο: «Είμαι πολύ περήφανος που φέρνω χρυσά μετάλλια στον λαό της Ταϊλάνδης ως δώρα και που κάνω μια τόσο θετική φήμη για την Ταϊλάνδη».

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Pongsakorn τι φαγητό ήθελε να φάει πρώτα όταν έφτασε στην Ταϊλάνδη μετά από εβδομάδες στην Ιαπωνία και απάντησε: «Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα γιατί είμαι πολύ κουρασμένος. Ωστόσο, σας ευχαριστώ όλους εδώ στο Πουκέτ για το θερμό καλωσόρισμα. Ειλικρινά, το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω».

Μετά την τελετή υποδοχής, στον Πονγκσακόρν και στην υπόλοιπη ομάδα δόθηκε η ελευθερία να κάνουν ό,τι ήθελαν και πιστεύεται ότι ο Πονγκσακόρν επέστρεψε στο δωμάτιό του για να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί καλά.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

 

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.