Ο Pongsakorn Paeyo κέρδισε το τρίτο χρυσό μετάλλιο στον αγώνα αναπηρικών αμαξιδίων T53 των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο χθες

Ταϊλάνδη -

Ο Ταϊλανδός δρομέας με αναπηρικό αμαξίδιο Pongsakorn "Korn" Paeyo κέρδισε ο ίδιος το τρίτο χρυσό μετάλλιο στον αγώνα με αμαξίδιο 800m ανδρών T53 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο χθες, 2 Σεπτεμβρίου.

Ο Πονγκσακόρν, ο οποίος έχει ήδη κερδίσει δύο χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες 400 μέτρων και 100 μέτρων, έφτασε στον στόχο στον βροχερό αγώνα με νέο ρεκόρ 1.36.07, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειώσει ο κινέζος δρομέας με αναπηρικό αμαξίδιο Li Hu Cao με 1.36.30 στο 2008.

Αυτό είναι το τέταρτο χρυσό μετάλλιο για την Ταϊλάνδη και το πέμπτο χρυσό μετάλλιο που έχει κερδίσει ο Πονγκσακόρν από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Η Ταϊλάνδη έχει συγκεντρώσει τώρα 15 μετάλλια με τέσσερα ασημένια και επτά χάλκινα από την πρώτη μέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων στις 24 Αυγούστου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.