Το Chonburi αναφέρει 1,322 νέα κρούσματα Covid-19 με 7 θανάτους, 1,276 άτομα ανάρρωσαν

Τσονμπούρι –

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Τσονμπούρι ανακοίνωσε σήμερα 1,322 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 με 7 νέους θανάτους, στις 19 Αυγούστου.

Αυτό σημαίνει συνολικά 50,746 κρούσματα Covid-19 στον τρέχοντα γύρο μολύνσεων, με 20,324 άτομα να παραμένουν υπό ιατρική φροντίδα/επίβλεψη και με συνολικά 273 καταγεγραμμένους θανάτους στο Chonburi από την έναρξη αυτού του πρόσφατου γύρου μολύνσεων στις αρχές Απριλίου. . Οι λεπτομέρειες για τους χθεσινούς 7 νέους θανάτους δεν δόθηκαν, κάτι που είναι τυπικό για το τμήμα υγείας.

Επιπλέον, 1,276 άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν και ανακτήθηκαν χθες στο Chonburi. 30,149 άνθρωποι συνολικά έχουν πλέον απεγκλωβιστεί από την ιατρική περίθαλψη και έχουν αναρρώσει στο Chonburi από τότε που ξεκίνησε αυτό το τρέχον κύμα.

Τα νέα κρούσματα σε επίπεδο περιφέρειας ήταν τα εξής σήμερα:

Mueang Chonburi 312, Si Racha 410, Banglamung (Pattaya) 184, Panat Nikhom 71, Sattahip 47, Ban Bueang 75, Pan Thong 88, Bor Thong 13, Ko Chan 27, Nong Yai 26, και 69 νέες επαρχίες που μεταφέρθηκαν ιατρική φροντίδα.

Αναλυτικά οι υποθέσεις έχουν ως εξής:

  1. Cluster, Mitsubishi Motors (Thailand) Co., Ltd., Si Racha District, 17 θήκες
  2. Cluster, Thai Fountain of Life Co., Ltd. στη Σι Ράχα, 6 περιπτώσεις
  3. Cluster, Adient & Summit Corporation Co., Ltd. Laem Chabang στο Si Racha, 6 περιπτώσεις
  4. Cluster, ιταλική ταϊλανδέζικη εταιρεία στο Banglamung, 7 περιπτώσεις
  5. GFPT Nichirei (Thailand) Company Limited στο Nongyai, 5 περιπτώσεις
  6. Cluster, Autoliv (Thailand) Co., Ltd στο Si Racha στο Mueang Chonburi, 5 περιπτώσεις
  7. Επικίνδυνα επαγγέλματα όπως οδηγοί ταξί, ρόλοι που αντιμετωπίζουν πελάτες, 41 περιπτώσεις
  8. 2 ιατρικό προσωπικό
  9. 36 περιπτώσεις από διάφορες επιχειρήσεις στο Rayong
  10. Στενές επαφές γενικά: σε οικογένειες – 289 περιπτώσεις, σε χώρους εργασίας – 212 περιπτώσεις, στενοί φίλοι – 15 περιπτώσεις και συμμετοχή σε κόμμα – 1 περίπτωση
  11. Στενές επαφές (υπό διερεύνηση), 232 υποθέσεις
  12. Επί του παρόντος υπό διερεύνηση γενικά για την πηγή μόλυνσης Covid-19, 448

Συνολικά ελήφθησαν 1,295 αναζητήσεις στενής επαφής σήμερα με 321 αρχικές προληπτικές αναζητήσεις και εκκρεμούν περισσότερες προληπτικές αναφορές αναζήτησης.

Αυτήν τη στιγμή, στο Chonburi, υπάρχουν ομάδες του Covid-19 σε 21 εγκαταστάσεις και πέντε αγορές, 10 στρατόπεδα εργατών στον τομέα των κατασκευών και τέσσερις κοινότητες. Το TPN media σημειώνει ότι αυτές οι πληροφορίες συμπλέγματος φαίνεται να είναι ξεπερασμένες, αλλά είναι αυτές που παρέχονται από τις αρχές.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.