Η υπηρεσία φέρι μποτ από Πατάγια προς Χούα Χιν τελειώνει επίσημα, αυτή τη φορά για φαινομενικά καλό, καθώς η σύμβαση ακυρώθηκε και το λιμάνι επέστρεψε στην πόλη Πατάγια

Πατάγια -

Το πλοίο μεταξύ Πατάγια και Χούα Χιν σταμάτησε επίσημα τις πτήσεις του, αυτή τη φορά φαινομενικά οριστικά, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας Covid-1 9 και της έλλειψης ξένων τουριστών από τον Μάρτιο του περασμένου έτους.

Τα δρομολόγια των πορθμείων μεταξύ Pattaya και Hua Hin ανεστάλησαν για πρώτη φορά λόγω των εντολών πρόληψης της Επιτροπής Μεταδοτικών Ασθενειών του Chonburi COVID – 19 πέρυσι.

https://thepattayanews.com/2020/06/11/pattaya-to-hua-hin-ferry-service-is-still-suspended-pattaya-marine-office-confirms/

Εν τω μεταξύ, ένα ολοκαίνουργιο δρομολόγιο πορθμείων στον Κόλπο της Ταϊλάνδης από το Sattahip στο Prachuap Kirikhan (Hua Hin) στο Songkhla πραγματοποιήθηκε δοκιμαστικά πέρυσι. Ωστόσο, αυτή εξακολουθεί να μην είναι μια μόνιμη υπηρεσία και δεν έχει σχεδιαστεί για αντικατάσταση.

https://thepattayanews.com/2020/10/28/sattahip-huahin-songkhla-new-ferry-service-to-be-test-run-next-month/

Η υπηρεσία πορθμείων ήταν στο Port C Pattaya στην προβλήτα Bali Hai. Το δρομολόγιο εκτελούσε η Royal Passenger Liner Co., Ltd., η οποία ήταν η μόνη εταιρεία για την υπηρεσία πορθμείων στο λιμάνι.

Τα δύο οχηματαγωγά καταμαράν τους μετέφεραν 150 επιβάτες σε ένα πλοίο και 262 επιβάτες σε άλλο και χρειάζονταν μόνο μία ώρα και σαράντα λεπτά ανά γύρο στο Hua Hin. Λειτουργούσαν από το 2017 αλλά είχαν μαστιστεί με διάφορα θέματα και δυσκολίες, καθώς και λιγότερη από την αναμενόμενη δημοτικότητα. Η πανδημία του Covid-19 ήταν το λεγόμενο «καρφί στο φέρετρο» για την υπηρεσία πορθμείων.

Σήμερα (10 Αυγούστουth) ο δήμαρχος της πόλης Pattaya Sonthaya Khunploem είπε στους δημοσιογράφους του Pattaya News, «Η εταιρεία ζήτησε να ακυρώσει τη σύμβαση για τη χρήση του λιμανιού, καθώς χρειάστηκε να σταματήσουν τα δρομολόγια των πλοίων λόγω της κρίσης Covid-19 με τους τρέχοντες περιορισμούς και όχι εγχώριους ή ξένους τουρίστες. Δεν γνωρίζουμε επίσης πότε θα βελτιωθεί η κατάσταση ή πότε ακριβώς μπορούν να επιστρέψουν οι τουρίστες».

«Θα πρέπει να φτιάξουν κάποιες δομές στο λιμάνι όπως ήταν αρχικά πριν από τις δραστηριότητές τους. Έγιναν κάποιες ανακαινίσεις που άλλαξε η εταιρεία και κάποιες δομές δεν είναι στα πρότυπα μας. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό, μπορούν επιτέλους να επιστρέψουν σωστά το λιμάνι στην πόλη Pattaya, όπου πιθανότατα θα λειτουργεί ως κανονική αποβάθρα σκαφών. Δεν υπάρχουν σχέδια για επανέναρξη της υπηρεσίας Hua Hin αυτή τη στιγμή από την Pattaya.» κατέληξε ο Δήμαρχος.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.38 (8 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.