Οι βασίλισσες του γκολφ της Ταϊλάνδης επικεντρώνονται ξανά στην περιοδεία αφού έχασαν τα Ολυμπιακά μετάλλια

7 Αυγούστου 2021: Οι αστέρες του γκολφ της Ταϊλάνδης Patty Tavatanakit και Ariya Jutanugarn θα ελπίζουν να ανακάμψουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία μετά από θλιβερές εμφανίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του ΤΟΚΙΟ 2020 στο γυναικείο αγώνα γκολφ, που ολοκληρώθηκαν στο Kasumigaseki Country Club το Σάββατο.

Κατατάχθηκε 13η στον κόσμο, η 21χρονη Πάτι υπέγραψε με 68 για συνολικά 5 βολές κάτω από το 279, 12 βολές πίσω από την χρυσή Ολυμπιονίκη Νέλι Κόρντα από τις ΗΠΑ στην κοινή 23η θέση. Η Ariya, εν τω μεταξύ, σκόνταψε στον τελικό του γύρου 72 που την είδε να τερματίζει ισόπαλη για την 43η με 1 έναντι 285.

Η Ταϊλάνδη, επομένως, θα πρέπει να περιμένει μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 για άλλη μια βολή στο πρώτο της Ολυμπιακό μετάλλιο από το γκολφ. Το καλύτερο αποτέλεσμα του βασιλείου στο Ολυμπιακό γκολφ παραμένει η πέμπτη θέση του Kiradech Aphibarnrat στο ατομικό ανδρών στους Αγώνες του Ρίο το 2016, όπου το γκολφ επέστρεψε μετά από περισσότερο από έναν αιώνα απουσίας.

Τόσο η Patty όσο και η Ariya θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων γρήγορα και να επικεντρωθούν στο επόμενο τουρνουά τους, το οποίο είναι το Women's Scottish Open, μια ευρωπαϊκή συν-εγκεκριμένη διοργάνωση LPGA-Ladies που ξεκινά στις 12 Αυγούστου.

«Θα έδινα στον εαυτό μου έξι στα 10 για την απόδοσή μου αυτή την εβδομάδα. Βρήκα ότι ήμουν λίγο νωθρός στην αρχή γιατί δεν είχα αγωνιστεί τις προηγούμενες τέσσερις εβδομάδες. Πήρα ένα μάθημα», είπε η Ταϊλάνδης Νο 1 Patty.

«Θα προσπαθήσω να διατηρήσω το επίπεδό μου για το υπόλοιπο της σεζόν και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να κερδίσω τον τίτλο του Rookie of the Year», πρόσθεσε ο πρωταθλητής ANA Inspiration.

Η Ariya είπε ότι είχε μεικτές περιουσίες μέχρι στιγμής φέτος, κέρδισε δύο τίτλους αυτή τη σεζόν, αλλά δεν είχε την καλύτερη απόδοση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Είχα έναν κακό εναρκτήριο γύρο (χτυπώντας ένα 77) και δεν φαινόταν ποτέ να βρίσκω την ορμή μου μετά από αυτό. Το καλύτερο μου γκολφ δεν ήρθε κατά τη διάρκεια της Ολυμπιακής εβδομάδας. Δεν ήταν καθόλου καλή εβδομάδα για μένα», είπε ο 25χρονος πρώην Νο 1 του κόσμου.

«Ωστόσο, δεν μπορούν όλα να πάνε όπως πρέπει. Πρέπει να αγαπώ τις καλές αναμνήσεις και να προχωρήσω», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, η ελπίδα της Ιαπωνίας Mone Inami ήταν ισόπαλη στην 16η θέση κάτω από το 268 με την πρώην νούμερο 1 του κόσμου Lydia Ko στον κανονισμό, αλλά κέρδισε το Kiwi στα play-off για να κερδίσει το ασημένιο κερδίζοντας την ισοτιμία στη 18η θέση. Η Κο κέρδισε το χάλκινο αφού έχασε την ισοπαλία της.

Δελτίο Τύπου του Media Press Center για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΙΟ 2020

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/