Δελτίο Τύπου: Η Patty, η Ariya αντιμετώπισαν προβλήματα στην αναζήτηση της Ταϊλάνδης για Ολυμπιακό μετάλλιο γκολφ

4 Αυγούστου 2021: Η προσπάθεια της Ταϊλάνδης για ένα τρίτο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΙΟ 2020 ξεκίνησε με ασταθή, καθώς οι μεγάλες πρωταθλήτριες Patty Tavatanakit και Ariya Jutanugarn υπέστησαν μια θλιβερή απόδοση μετά τον εναρκτήριο γύρο του γκολφ γυναικών στο Kasumigaseki Country Club την Τετάρτη.

Η νικήτρια του ANA Inspiration του 2021, Patty ή Paphangkorn αντάλλαξαν δύο πουλάκια (τρύπα 1 και 12) με δύο μπαμπούλες (τρύπα 6 και 11) για να ξεκινήσουν το τουρνουά με ισοπαλία 71 για ισόπαλη 23η θέση, ενώ ο νικητής του Βρετανικού Όπεν Γυναικών 2016 και ο νικητής του Όπεν Γυναικών ΗΠΑ 2018 Ariya διέπραξε έξι μπαμπούλες για ένα καταστροφικό 77 που την είδε στην 58η θέση μαζί με την Τίφανι Τσαν από το Χονγκ Κονγκ.

Η Ταϊλάνδη βρίσκεται στο κυνήγι για περισσότερα μετάλλια στους Αγώνες αφού η Panipak Wongpattanakit κέρδισε το χρυσό μετάλλιο από το ταεκβοντό γυναικών 57 κιλών και η πυγμάχος Sudaporn Seesondee έχει εγγυημένη ένα χάλκινο στην πυγμαχία γυναικών κάτω των 60 κιλών.

Νο 75 στον κόσμο, η Madeline Sagstorm της Σουηδίας, νικήτρια στο Gainbridge LPGA 2020 στη Μπόκα Ρίο, κυριάρχησε στον πρώτο γύρο της διαδρομής 71 γιάρδων par 6,648 με άψογο 66, μια βολή μπροστά από την Νο 1 του κόσμου Nelly Korda από τις ΗΠΑ και την Aditi Ashok της Ινδίας .

Παρά το μέτριο ξεκίνημα, η Νο 13 του κόσμου Patty ήταν ικανοποιημένη με τη φόρμα της και πίστευε ότι η διαφορά δεν ήταν πολύ μεγάλη για να καλυφθεί.

«Ακόμα κι εγώ δεν σουτάρω σκορ, αλλά είμαι ακόμα σε καλή θέση. Το να παίζω για την Ταϊλάνδη σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με κάνει τόσο περήφανο. Μοιάζει με το να παίζω για το κολέγιο μου», είπε ο πρώην φοιτητής του UCLA Bruins.

«Το μάθημα είναι αρκετά σταθερό και λίγο γρήγορο. Η συσκευή μου δεν λειτούργησε σήμερα. Μακάρι να μπορούσα να έχω υποστήριξη από τους οπαδούς, καθώς το να παίζεις χωρίς κοινό είναι περίεργο», είπε η 21χρονη.

Η Νο 21 του κόσμου Ariya, η οποία αναγκάστηκε να αποσυρθεί μετά από δύο γύρους στους Αγώνες του Ρίο το 2016 λόγω τραυματισμών, δεν ήταν καθόλου κοντά στα καλύτερά της, καθώς πάλευε να χτυπήσει τους δρόμους μέσα στην ακραία κατάσταση.

«Ήταν τόσο ζεστό εκεί έξω. Δεν χτύπησα καλά τα σουτ με μπλουζάκι, κάτι που με δυσκόλεψε στο να παίξω», είπε η Ariya που κέρδισε δύο τίτλους LPGA αυτή τη σεζόν, έναν στο σπίτι στην Πατάγια και τον άλλο με τη μεγαλύτερη αδερφή της Moriya στο Dow Great Lakes Bay International στο Μίσιγκαν.

Ωστόσο, σε αντίθεση με το να παίζει για τον εαυτό της, η εκπροσώπηση της χώρας έθεσε το πρώην Νο 1 του κόσμου σε ένταση, γεγονός που εξηγούσε γιατί δυσκολευόταν εκείνη την ημέρα.

«Αν και είναι οι δεύτεροι Ολυμπιακοί Αγώνες μου και με τιμά, νιώθω την πίεση που είναι πάντα το πρόβλημά μου. Πίεσα τον εαυτό μου πάρα πολύ αλλά το αποτέλεσμα γύρισε αντίστροφα. Έχω τόση δουλειά να κάνω τις επόμενες τρεις μέρες. Αλλά το πρώτο πράγμα πρώτα, πρέπει να φτιάξω τα μπλουζάκια μου», είπε η Ariya.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/