Δελτίο Τύπου: Ο πρώτος ολυμπιακός κανόε στρίντ της Ταϊλάνδης στοχεύει στον ημιτελικό

2 Αυγούστου 2021: Η ολυμπιονίκης κανόε Orasa Thiangkathok προσβλέπει στον ημιτελικό αγκυροβόλιο στο μονό κανό 200 μέτρων γυναικών, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη στο Sea Forest Waterway στον κόλπο του Τόκιο.

Ο 23χρονος από το Nakhon Ratchasima, ο πρώτος Ταϊλανδός που αγωνίστηκε σε αγώνα κανό ολυμπιακών σπριντ, είναι αποφασισμένος να προκαλέσει σάλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΙΟ 2020.

«Είμαι στις τελευταίες μου προετοιμασίες αφού πέρασα μια εβδομάδα στην Ιαπωνία. Έχω ήδη συνηθίσει τις συνθήκες εδώ. Ο προπονητής μου [David Varga από την Ουγγαρία] έχει ελαφρύνει το πρόγραμμα προπόνησης καθώς δεν θέλει να έχω τραυματισμούς», είπε ο Orasa, χρυσός Ολυμπιονίκης στο Ασιατικό Πρωτάθλημα Canoe Sprint U2018 & Junior 23 και στο Asian Canoe Sprint Cup στο Ουζμπεκιστάν.

Η Orasa έχει επίσης δουλέψει για τη φυσική της κατάσταση και έχει κάνει προσαρμογές στην τεχνική της στην κωπηλασία, καθώς βάζει τις τελευταίες πινελιές στην προετοιμασία της. Ωστόσο, δεν έχει χρονομετρήσει τον εαυτό της κατά τη διάρκεια της προπόνησης καθώς αυτό, όπως είπε, θα αυξήσει την πίεση στους ώμους της.

Για το ντεμπούτο της στους Ολυμπιακούς, η Ταϊλανδή κληρώθηκε στο νούμερο 3 μαζί με αθλητές από την Κούβα, τη Μεγάλη Βρετανία, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νιγηρία. Έχει λίγες πληροφορίες για τους αντιπάλους της, αλλά θα μάθει περισσότερα όταν δοκιμάσει τις δυνάμεις της εναντίον τους στις 4 Αυγούστου.

â€œΟ στόχος μου είναι να φτάσω στον ημιτελικό, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τερματίσω στην κορυφή ή στη δεύτερη θέση. Θα είναι πολύ πιο δύσκολο να φτάσω τον στόχο μου αν περάσω τη γραμμή του τερματισμού πίσω από τη δεύτερη θέση. Αν συμβεί αυτό, θα πρέπει να αγωνιστώ στο Ρεπεσάζ», είπε.

Η Orasa πρόκειται να ξεκινήσει την εκστρατεία της στους Ολυμπιακούς στις 8.19 π.μ. στις 4 Αυγούστου. Ένας τερματισμός στις δύο πρώτες θέσεις θα της εξασφαλίσει την πρόκριση στους ημιτελικούς, που θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της ίδιας ημέρας μαζί με το Repechage.

Κέντρο Τύπου ΜΜΕ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΙΟ 2020

Δημοσιεύτηκε με πλήρη άδεια από τα μέσα TPN

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/