Δελτίο Τύπου: Η Ταϊλανδική Ομοσπονδία Ιππασίας αποσύρεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ταϊλανδική Ομοσπονδία Ιππασίας αποσύρεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

2 Αυγούστου 2021: Η Ομοσπονδία Ιππασίας της Ταϊλάνδης αποφάσισε να αποσύρει την ομάδα της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΙΟ 2020, αφού δύο από τους αναβάτες της υπέστησαν πτώσεις κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού cross country στο Sea Forest Cross Country Course την Κυριακή.

Η άτυχη μέρα για την ομάδα της Ταϊλάνδης ξεκίνησε όταν η Arinadtha Chavatanont στο Boleybawn Prince έκανε μια πτώση ενώ προσπαθούσε να πηδήξει ένα εμπόδιο. Στη συνέχεια, ο Korntawat Samran έπεσε από το άλογό του Bonero K, πριν από το Carnival March, τον οποίο ιππεύει ο Weerapat Pitakanonda, αρνήθηκε να πηδήξει πάνω από ένα άλμα.

Ως αποτέλεσμα, ο διευθυντής της ομάδας Nara Gatesingh αποφάσισε να αποσύρει την ομάδα του από τον διαγωνισμό και το άλμα τη Δευτέρα. Ωστόσο, η Nara είπε ότι τόσο οι αθλητές όσο και τα άλογα έχουν μικροτραυματισμούς, αλλά κατά τα άλλα είναι ασφαλείς και υγιείς.

«Για το όφελος των αλόγων και για να διατηρηθεί το σώμα τους σε καλή κατάσταση μακροπρόθεσμα, συμβουλευτήκαμε το κτηνίατρο και καταλήξαμε σε συμφωνία ότι πρέπει να αποσυρθούμε από το άλμα», είπε η Νάρα σε δήλωση προς την Ολυμπιακή Επιτροπή. της Ταϊλάνδης.

Εν τω μεταξύ, στη σκοποβολή, ο 17χρονος Issaranuudom Phurihiranphat, ο νεότερος Ταϊλανδός αθλητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΙΟ 2020 τερμάτισε 20ος στα 25 μέτρα ταχείας βολής πιστόλι ανδρών στο Σκοπευτήριο Ασάκα τη Δευτέρα. Αφού πυροβόλησε 286 πόντους στο πρώτο στάδιο την Κυριακή, ο έφηβος πυροβόλησε 284 στο δεύτερο στάδιο για ένα συνδυασμένο σκορ 570, 12 πόντους κάτω από το σημείο αποκοπής για την πρόκριση.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/