Η Nok Air ακυρώνει όλες τις πτήσεις προς το αεροδρόμιο U-Tapao αφού η Rayong καταχωρήθηκε σε περιοχές με σκούρο κόκκινο χρώμα στην ενημέρωση CCSA χθες

Ταϊλάνδη -

Η Nok Air ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις της προς το αεροδρόμιο U-Tapao αφού η Rayong περιλήφθηκε στις μέγιστες και αυστηρά ελεγχόμενες περιοχές στην ανακοίνωση του Κέντρου Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19 (CCSA), από την Τετάρτη 3 Αυγούστου.

Την περασμένη εβδομάδα, η αεροπορική εταιρεία άνοιξε τις «επείγουσες» πτήσεις της προς το αεροδρόμιο, ειδικά για επείγοντες ταξιδιωτικούς και ιατρικούς σκοπούς σε έξι επαρχίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, συγκεκριμένα Rayong, Chiang Mai, Ubon Ratchathani, Udon Thani, Sakon Nakhon, Phuket και Nakhon. Si Thammarat.

Ωστόσο, όλες οι πτήσεις άφιξης και αναχώρησης στο Αεροδρόμιο U-Tapao έπρεπε να ακυρωθούν από τις 3 Αυγούστου και μετά αφού πραγματοποιήθηκαν για 10 ημέρες, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της CCSA για την προσθήκη του Rayong και άλλων 15 επαρχιών στις περιοχές της σκούροκόκκινης ζώνης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι εσωτερικοί περιορισμοί ταξιδιών αποτελούν μέρος των μέγιστων περιορισμών ελέγχου.

Εν τω μεταξύ, ορισμένες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες ακύρωσαν επίσης τις εσωτερικές πτήσεις τους όλο τον Αύγουστο καθώς η κυβέρνηση ζητά να μειώσει τα περιττά ταξίδια κατά τη διάρκεια της εξάπλωσης του Covid-19 στην Ταϊλάνδη

Η Bangkok Airways ακύρωσε τις πτήσεις εσωτερικού τουλάχιστον μέχρι τις 10 Αυγούστου, ενώ η Air Asia ανακοίνωσε προσωρινή παύση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα λόγω της οικονομικής ρευστότητας στην εταιρεία που αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω της κατάστασης του Covid-19. Η Thai Smile ανακοίνωσε επίσης την ακύρωση των πτήσεων εσωτερικού τουλάχιστον έως τις 19 Αυγούστου.

Η Thai Airways και η Bangkok Airways ακύρωσαν επίσης τις διεθνείς και εγχώριες πτήσεις τους προς το Πουκέτ και το Σαμούι, αφού οι επαρχιακές αρχές έχουν αυστηροποιήσει τα μέτρα υγείας τους για τους εισερχόμενους τουρίστες. Παρόλα αυτά, τόσο οι τουριστικές εκστρατείες Phuket Sandbox όσο και Samui Model Plus εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά περιορίζουν τον αριθμό των επισκεπτών λόγω της εγχώριας εξάπλωσης του Covid-19 στην Ταϊλάνδη.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.