Δελτίο Τύπου: Οι Ταϊλανδοί παίκτες γκολφ Jazz και Gunn σημείωσαν υψηλές νότες, αλλά χάνουν τα μετάλλια

Οι Ταϊλανδοί παίκτες γκολφ Jazz και Gunn σημείωσαν υψηλές νότες, αλλά χάνουν τα μετάλλια

1 Αυγούστου 2021: Ο κυρίαρχος ασιατικός γύρος Νο 1 Atiwat “Jazz” Janewattananond και ο συνάδελφός του Ταϊλανδός Gunn Charoenkul υπέγραψαν στις 27 και 45, αντίστοιχα, καθώς ολοκληρώθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του ανδρικού γκολφ TOKYO 2020 την Κυριακή στο Kasumigaseki Country Club.

Το Νο 150 της παγκόσμιας τζαζ ολοκλήρωσε το 68 για ένα συνδυασμένο εννέα κάτω από το 275 στο par-71 7,447 γιάρδα. Ολοκλήρωσε εννέα χτυπήματα πίσω από τον χρυσό Ολυμπιονίκη Xander Schauffele από τις ΗΠΑ.

«Είμαι κυριολεκτικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», είπε ο Jazz, ο οποίος ξεκίνησε έξοχα με 64 στον πρώτο γύρο για να βρεθεί δεύτερος, αλλά δεν μπόρεσε να διατηρήσει αυτή τη φόρμα και ακολούθησε με 71 και 72.

«Το αποτέλεσμα των τελευταίων τριών ημερών δεν ήταν το αποτέλεσμα που έψαχνα, αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα αφαιρέσω τα καλά πράγματα», πρόσθεσε ο έξι φορές νικητής του Asian Tour και πρώην Νο 38 του κόσμου.

«Ήταν περίεργο: σε ένα κανονικό τουρνουά βγάζεις ένα αποτέλεσμα, αλλά αυτή η εβδομάδα ήταν διαφορετική. Αλλά δεν θύμωσα πολύ. Πραγματικά το απόλαυσα όταν συνειδητοποίησα ότι δεν είχα την ευκαιρία [να κερδίσω ένα μετάλλιο]», πρόσθεσε ο 26χρονος.

Το Νο 281 του κόσμου, ο Gunn φύλαξε το καλύτερο του για το τέλος, χαρίζοντας το χαμηλότερο της εβδομάδας του 67 για τελικό σκορ τέσσερα-κάτω από 280. Το μέλος του All Japan Tour δυσκολεύτηκε από έναν τραυματισμένο αριστερό αντίχειρα που συνέβαλε στην ισοτιμία του 71 στο τρεις πρώτοι γύροι.

«Απλώς προσπαθούσα να ολοκληρώσω τέσσερις γύρους χωρίς να επιδεινώσω τον τραυματισμό μου. Θα έπρεπε να είχα εκμεταλλευτεί την εξοικείωσή μου με τις καιρικές συνθήκες και την πορεία εδώ. Μακάρι να είχα σκοράρει χαμηλότερα», είπε ο 29χρονος, ο οποίος τώρα θα επιστρέψει στο Japan Tour.

Ο τρεις φορές νικητής του All Thailand Golf Tour μπορεί να έχασε μια θέση στο βάθρο, αλλά η εμπειρία του στο Τόκιο αυτή την εβδομάδα θα μείνει πάντα στην καρδιά του.

«Ήταν πάντα το όνειρό μου να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ποτέ δεν είναι εύκολο να φτάσετε σε αυτό το σημείο, καθώς πρέπει να αγωνιστείτε σε πολλά τουρνουά για να κερδίσετε αρκετούς βαθμούς κατάταξης [για να προκριθείτε]. Κρατούσα τα δάχτυλά μου σταυρωμένα μέχρι την τελευταία στιγμή που θα κέρδιζα μια θέση», είπε ο παίκτης γκολφ από την επαρχία Phang Nga.

Το καλύτερο αποτέλεσμα της Ταϊλάνδης στους Ολυμπιακούς Αγώνες παραμένει η κοινή πέμπτη θέση του Kiradech Aphibarnrat με οκτώ κάτω από την ισοτιμία 276, οκτώ βολές πίσω από τον χρυσό Ολυμπιονίκη Τζάστιν Ρόουζ από τη Μεγάλη Βρετανία στους Αγώνες του Ρίο το 2016.

Ωστόσο, οι θαυμαστές της Ταϊλάνδης μπορούν ακόμα να εναποθέσουν τις ελπίδες τους σε δύο σούπερ σταρ του γυναικείου γκολφ. Η Patty Tavatanakit και η Ariya Jutanugarn ξεκινούν τις καμπάνιες τους στον Ολυμπιακό μονό διαγωνισμό γκολφ σε αυτό το γήπεδο την Τετάρτη.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/