Το Υπουργείο Εθνικών Πάρκων της Ταϊλάνδης ανακαλεί επίσημα την εντολή του να κλείσει το Koh Samet για δύο μήνες μετά την κατακραυγή των ιδιοκτητών τοπικών επιχειρήσεων

Rayong -

Το Τμήμα Εθνικών Πάρκων, Άγριας Ζωής και Προστασίας Φυτών σήμερα, 28 Ιουλίου, ανακάλεσε την εντολή του να κλείσει το Koh Samet για δύο μήνες για αποκατάσταση, μετά την κατακραυγή των τοπικών επιχειρηματιών, καθώς έχουν ήδη χάσει τρομερά πολλά έσοδα από τον Covid- 19 πανδημίες.

Ο Thawat Jenkarn, επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Khao Laem Ya-Mu Ko Samet, αποκάλυψε χθες, 27 Ιουλίου, ότι το Τμήμα Εθνικών Πάρκων είχε εκδώσει εντολή να κλείσει το Εθνικό Πάρκο Khao Laem Ya-Mu Ko Samet, συμπεριλαμβανομένων των Koh Samet, Khao Laem. Ya, και Mae Ramphueng Beach, για δύο μήνες από την 1η Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου για αποκατάσταση καθώς και άλλα εθνικά πάρκα σε όλη τη χώρα.

Αυτό ώθησε τους ντόπιους επιχειρηματίες στο Rayong να προετοιμαστούν να στείλουν επιστολή αντιπολίτευσης στις αρχές του εθνικού πάρκου για να επανεξετάσουν την ακύρωση της παραγγελίας του, εκλιπαρώντας για συμπάθεια καθώς όλοι είχαν ήδη χάσει πολλά έσοδα για να συντηρήσουν την επιχείρησή τους κατά τη διάρκεια της επιδημίας Covid-19.

Ο Sarinthip Thapmongkolsub, Πρόεδρος του Συλλόγου Τουρισμού Koh Samet, δήλωσε ότι οι επιχειρηματίες αντιτάχθηκαν καθολικά στην απόφαση καθώς θα επηρέαζε τις δραστηριότητές τους και η φύση του Koh Samet έχει ήδη αποκατασταθεί μετά το κλείσιμο του νησιού λόγω της πανδημίας. Επιπλέον, σύμφωνα με το Sarinthip, η απώλεια ξένων και εγχώριων τουριστών για μεγάλο μέρος του τελευταίου ενάμιση έτους είχε αποκαταστήσει ουσιαστικά το περιβάλλον και τη φυσική ομορφιά του νησιού και αγωνίζονταν για οποιαδήποτε επιχείρηση.

Είπε στους δημοσιογράφους: «Το Koh Samet έχει περισσότερους από 900 χωρικούς και δεν ήξεραν τι να κάνουν ή πώς θα μπορούσαν να κερδίσουν εισόδημα εάν το νησί έκλεινε για 2 μήνες. Δεν είχαμε ιδέα αν θα λαμβάναμε κάποια οικονομική επανόρθωση όταν το νησί έκλεινε, επειδή οι επιχειρηματίες πρέπει να συνεχίσουν να υποστηρίζουν όλους τους υπαλλήλους τους».

Από σήμερα, το Τμήμα μόλις ακύρωσε την παραγγελία του στο Εθνικό Πάρκο Khao Laem Ya-Mu Ko Samet. Το Koh Samet και η Mae Ramphueng Beach θα συνεχίσουν να υποδέχονται εμβολιασμένους τουρίστες, ενώ το Khao Laem Ya, το Koh Kudee και το Koh Talu θα ήταν κλειστά σύμφωνα με την προηγούμενη εντολή, καθώς δεν υπήρχαν χωρικοί που ζούσαν στα νησιά.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.