Η Ταϊλάνδη στέλνει 41 αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κυνηγώντας χρυσά μετάλλια και δόξα

Εθνική -

Η Ταϊλάνδη έστειλε συνολικά 41 αθλητές για να αγωνιστούν σε 15 είδη αθλημάτων, κυνηγώντας το 10ο χρυσό μετάλλιο της χώρας στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στις 23 Ιουλίου.

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν αθλητισμό, μπάντμιντον, πυγμαχία, κωπηλασία, ποδηλασία, ιππασία, γκολφ, τζούντο, ιστιοπλοΐα, ιστιοσανίδα, σκοποβολή, σκοποβολή με σκίτ, κολύμβηση, πινγκ πονγκ και ΤΑΕ κβον ντο.

Η Thana Chaiprasit, Επικεφαλής των αθλητών της Ταϊλάνδης, αποκάλυψε ότι από την αξιολόγηση της ετοιμότητας, οι Ταϊλανδοί αθλητές πιστεύεται ότι είναι πιθανό να κερδίσουν τουλάχιστον ένα χρυσό μετάλλιο σε πέντε από τα πιο δημοφιλή αθλήματα, όπως ταεκβοντό, πυγμαχία, σκοποβολή σκίτ, μπάντμιντον και γκολφ καθώς όλοι οι συμμετέχοντες στην Ταϊλάνδη μπαίνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες με παγκόσμιας κλάσης γενεαλογία και ικανότητες.

Για ταεκβοντό, ο Panipak “Tennis” Wongpattanakit που υπήρξε δημοφιλής υποψήφιος θα γίνει ο πιο πιθανός εκπρόσωπος της χώρας για να κερδίσει χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι η μόνη αθλήτρια της Ταϊλάνδης σε αυτή την ομάδα που είχε κερδίσει ένα χάλκινο μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Για την πυγμαχία, ο Chatchai-decha Butdee έχει προετοιμαστεί πλήρως να αποχαιρετήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε ηλικία 36 ετών, ελπίζοντας να κερδίσει ένα χρυσό μετάλλιο φέτος. Επιπλέον, ο αθλητής του σκοπευτή σκετ, Suthiya "Nee" Jiwchalermmit, ο οποίος έχει συμμετάσχει τρεις φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στοχεύει επίσης να κερδίσει ένα χρυσό μετάλλιο για πρώτη φορά.

Το μπάντμιντον θεωρείται ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει, είτε πρόκειται για μικτά διπλά ζευγαριών, Dechapol “Bas” Puavaranukroh και Sapsiree “Por Por” Taerattanachai, που έχουν διεκδικήσει το Νο. 3 στο πρόγραμμα μέχρι σήμερα, είτε το νούμερο ένα της Ταϊλάνδης στο απλό γυναικών Ratchanok “May” Inthanon.

Για το γκολφ, υπάρχουν 2 επαγγελματίες Ταϊλανδέζες με μεγάλα γενεαλογικά πρωταθλήματα που θα συμμετάσχουν στους αγώνες, η Ariya "Pro May" Jutanugarn, πρώην νούμερο 1 στον κόσμο και η Papangkorn "Pro Meow" Thawatanakit, η 12η κατάταξη γκολφ στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 στις 23 Ιουλίου, δύο αθλητές της Ταϊλάνδης θα φέρουν τη σημαία της Ταϊλάνδης ως εκπρόσωπος της χώρας στην παρέλαση, η γυναίκα σκοπευτής Napatsawan "Ern" Yangpaiboon και η σκοπεύτρια σκετ Sawet "Sam" Setthaphon.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.