78χρονος πελάτης κατέθεσε αναφορά στην αστυνομία στον κουρέα του για κακό κούρεμα στο Udon Thani

Ούντον Θάνι –

Ένας 78χρονος πελάτης υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία στο αστυνομικό τμήμα του Μπαντούνγκ στο Ούντον Τάνι χθες, 17 Ιουνίου, και ζήτησε επιστροφή χρημάτων 60 μπατ, αφού τα μαλλιά του κόπηκαν άνισα από έναν τοπικό κομμωτή.

Ο ηλικιωμένος, το όνομα του οποίου δόθηκε μόνο ως «Γουέν Φα», έφτασε στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα για να υποβάλει με μανία αστυνομική αναφορά εναντίον του κομμωτή που του έκανε ένα δυσάρεστο χτένισμα. Ήθελε επίσης επιστροφή χρημάτων 60 μπατ για το κούρεμα και άλλα 20 μπατ για ενεργειακά ποτά που αγόρασε από το κατάστημα, συνολικού ύψους 80 μπατ πίσω. Ισχυρίστηκε ότι ο κομμωτής, ο οποίος δεν κατονομάστηκε από την αστυνομία της Μπαντούνγκ, αρνήθηκε να του προσφέρει επιστροφή χρημάτων.

Ο αντισυνταγματάρχης Thaworn Saengchanda, αναπληρωτής αρχιστράτηγος του αστυνομικού σταθμού Ban Dung, ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσία εκείνη τη στιγμή, έδωσε κομπλιμέντα στον καταγγέλλοντα, λέγοντας ότι δεν έπρεπε να υποβάλει αναφορές, καθώς έδειχνε ήδη καλά με ένα νέο χτένισμα . Η αστυνομία του πλήρωσε επίσης την επιστροφή χρημάτων για το κούρεμα για 60 μπατ χωρίς να εμπλέξει το κομμωτήριο.

Λίγο μετά τη συνεννόηση, ο άνδρας ηρέμησε και απέσυρε τις καταγγελίες του κατά του κουρέα και έφυγε από το αστυνομικό τμήμα. Οι αξιωματούχοι δεν μπορούσαν παρά να χαμογελάσουν με την κατάσταση και αισθάνθηκαν ευχαριστημένοι που κατάφεραν να το επιλύσουν, δείχνοντας ότι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια μιας ημέρας στις αρχές επιβολής του νόμου της Ταϊλάνδης. Το όλο περιστατικό φωτογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε από τον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης που βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα την ώρα του συμβάντος.

Φωτογραφία: Siamrath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Parler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (4 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.