Το Koh Larn σχεδιάζει να ανοίξει ξανά για τους επισκέπτες από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου

Koh Larn, Chonburi –

Το Koh Larn σχεδιάζει να ανοίξει ξανά για τους επισκέπτες στις 14 Ιουνίουth, 2021 μετά από περισσότερο από ένα μήνα κλεισίματος που σχετίζεται με τον Covid-19.

Η Εθελοντική Επιτροπή του Koh Larn Covid-19 τον περασμένο μήνα αποφάσισε να κλείσει το νησί σε μη κατοίκους από τις 5 Μαΐουth έως τις 20 Μαΐου.

https://thepattayanews.com/2021/05/03/koh-larns-local-committee-resolves-to-close-island-to-tourists-and-non-residents-due-to-covid-19/

Στη συνέχεια, ο Koh Larn ανακοίνωσε στις 18 Μαΐου 2021, στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι το τοπικό συμβούλιο που έχει εξουσία στο νησί ψήφισε και αποφάσισε να κρατήσει το νησί κλειστό για μη κατοίκους μέχρι τις 31 Μαΐου. Στη συνέχεια παρατάθηκε ξανά μέχρι τις 13 Ιουνίου.

https://thepattayanews.com/2021/05/19/koh-larn-to-remain-closed-to-non-residents-until-at-least-the-end-of-may/

Αυτή την εβδομάδα η τοπική επιτροπή Koh Larn ανακοίνωσε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το νησί θα ανοίξει ξανά για τους επισκέπτες στις 14 Ιουνίουth. Η αρχική ανακοίνωση ανέφερε ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί εκτός εάν η επαρχία έκανε αλλαγές ή η κατάσταση επιδεινωθεί. Ο Chonburi αποφάσισε να χαλαρώσει ορισμένους άλλους περιορισμούς, πράγμα που σημαίνει ότι το Koh Larn αυτή τη στιγμή πιθανότατα θα προχωρήσει με το άνοιγμα του νησιού σε μη κατοίκους από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου.

Σε όλους θα επιτρέπεται η είσοδος και έξοδος από το Koh Larn μέσω σημείων ελέγχου μέτρησης Covid -19, τα οποία περιλαμβάνουν ελέγχους θερμοκρασίας και χρήση της πλατφόρμας check-in Mor Chana Thai για τον εντοπισμό επαφών.

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς με σκάφος θα επανέλθουν σε κανονικά δρομολόγια.

Τα ταχύπλοα και τουριστικά σκάφη θα επιτρέπεται να εξυπηρετούν το νησί και την ηπειρωτική χώρα μέσω σημείων ελέγχου.

Άλλες δραστηριότητες θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την τρέχουσα παραγγελία Chonburi, πράγμα που σημαίνει ότι τα μπαρ θα παραμείνουν κλειστά στο νησί και τα εστιατόρια δεν μπορούν να σερβίρουν αλκοόλ. Οι παραλίες, ωστόσο, θα είναι ανοιχτές για χαλάρωση και μπάνιο. Εάν εντοπιστούν επιβεβαιωμένα κρούσματα του Covid-19 στο νησί ή με χρονοδιαγράμματα που σχετίζονται με το νησί, η επαρχιακή επιτροπή ασθένειας Chonburi και η επιτροπή Koh Larn θα αξιολογήσουν την κατάσταση εκείνη τη στιγμή.

Η τοπική επιτροπή σημείωσε ότι θα ολοκληρώσει τους κανόνες με βάση την τρέχουσα εντολή Chonburi πριν από τις 14 Ιουνίουth. Μια τελική επίσημη εντολή από το νησί που ανακοινώνει την επαναλειτουργία δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί μέχρι την ώρα του Τύπου, σημειώνουν τα μέσα ενημέρωσης TPN, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι το νησί σχεδιάζει να προχωρήσει και να ανοίξει ξανά για το κοινό.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestFlipboardParler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

 

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.