Συνελήφθη στην Πατάγια μια παραγωγική συμμορία κλεφτών μοτοσικλετών που έκλεψε και κατέρριψε πάνω από πενήντα ποδήλατα

Πατάγια -

Μια συμμορία παραγωγικών κλεφτών μηχανών συνελήφθη σε μια συγκυριαρχία στην Πατάγια χθες (10 Ιουνίουth). Η αστυνομία της Pattaya είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το συνολικό κόστος των ζημιών όσον αφορά τις κλεμμένες μοτοσικλέτες ήταν πάνω από ένα εκατομμύριο μπατ (πάνω από $30,000 USD).

Μια ομάδα από την αστυνομία της πόλης Pattaya με επικεφαλής τον αναπληρωτή αρχηγό αντισυνταγματάρχη Padung Duksukkaew συνέλαβε τρεις υπόπτους που κατονομάζονται ως ο κ. Thanadon Poonngew, 23 ετών, ο κ. Nattwut Paranat, 23 και ο κ. Apichart Boonkam, 22 ετών σε μια συγκυριαρχία στο Jomtien χθες το απόγευμα. , 10 Ιουνίου.

Ο αντισυνταγματάρχης Padung είπε στους δημοσιογράφους του Pattaya News «Η σύλληψη έγινε αφού η αστυνομία είχε λάβει πολλές αναφορές σχετικά με κλεμμένες μοτοσικλέτες στην Πατάγια και την κοντινή περιοχή. Η αστυνομία της Πατάγια διεξήγαγε λεπτομερή έρευνα και συνέλαβε τρεις κύριους υπόπτους με βάση στοιχεία CCTV και μαρτυρίες μαρτύρων».

«Πολλά εξαρτήματα μοτοσικλετών βρέθηκαν σε ένα δωμάτιο της συγκυριαρχίας όπου συνελήφθησαν οι τρεις ύποπτοι και σε ένα κατάστημα μοτοσικλετών στο Huayyai που σχετίζεται με τους υπόπτους». Ο αντισυνταγματάρχης Παντούνγκ συνέχισε.

«Οι τρεις ύποπτοι παραδέχθηκαν ότι έκλεψαν μοτοσικλέτες στην περιοχή Πατάγια, αλλά ισχυρίστηκαν ότι δεν μπορούσαν να θυμηθούν πόσες μοτοσικλέτες είχαν κλέψει συνολικά. Τα ανταλλακτικά που βρέθηκαν στη συγκυριαρχία του υπόπτου φέρονται να ελήφθησαν από τις μοτοσικλέτες για να πωληθούν σε τοπικά καταστήματα και διαδικτυακά». Ο αντισυνταγματάρχης Παντούνγκ πρόσθεσε.

«Οι τρεις ύποπτοι δήλωσαν επίσης ότι πέταξαν την πλειοψηφία των μοτοσικλετών σε τοπικές δεξαμενές ελπίζοντας ότι η αστυνομία δεν θα τις βρει». δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Padung.

«Το συνολικό κόστος των ζημιών υπολογίζεται σε περισσότερο από ένα εκατομμύριο μπατ. Αντιμετωπίζουν πολλαπλές κατηγορίες για κλοπή σε σχέση με τα περιστατικά». Ο αντισυνταγματάρχης Παντούνγκ κατέληξε.

Σήμερα, (11 Ιουνίου), η αστυνομία της Πατάγια συνέλεξε πολλά εξαρτήματα κλεμμένων μοτοσυκλετών στη δεξαμενή Nong Chak Nonk ακολουθώντας τις οδηγίες που τους έδωσαν οι τρεις ύποπτοι.

Χρειάστηκε περισσότερο από μία ώρα για να βγάλουν πάνω από 50 κατασκευές μοτοσικλετών από το νερό. Η αστυνομία της Pattaya δήλωσε ότι θα είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπιστούν μεμονωμένες μοτοσικλέτες, αλλά ζητά από τα ενδιαφερόμενα μέρη που μπορεί να είχαν πρόσφατα ανεξιχνίαστη κλοπή μοτοσικλέτας να υποβάλουν μια αναφορά στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya στο Soi 9 αυτοπροσώπως κατά τις εργάσιμες ώρες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestFlipboardParler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (7 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.