Ζευγάρι δισεκατομμυριούχων Ταϊλάνδης-Ινδού βρέθηκε νεκρό στην πισίνα του ξενοδοχείου Koh Tao

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Manager Online

Surat Thani -

Τα πτώματα ενός ζευγαριού δισεκατομμυριούχων Ταϊλάνδης-Ινδού μεταφέρθηκαν για νεκροψία χθες το πρωί, 5 Ιουνίου, αφού πιστεύεται ότι πνίγηκαν σε πισίνα ξενοδοχείου στο Koh Tao, στην επαρχία Surat Thani, το βράδυ της Παρασκευής 4 Ιουνίου.

Αξιωματούχοι του Αστυνομικού Σταθμού του Κο Τάο μαζί με ιατρούς από το Νοσοκομείο Κο Τάο έφτασαν στο σημείο μετά από αναφορές ότι δύο τουρίστες τραυματίστηκαν στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Ο Rakeshwar Sachathamakul, 59 ετών, και η σύζυγός του Anshoo, 55 ετών, ήταν ξαπλωμένοι δίπλα στην πισίνα και μετά βίας ανέπνεαν. Οι ιατροί στη συνέχεια έκαναν CPR πριν τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο για θεραπεία. Δυστυχώς, και οι δύο διαπιστώθηκαν νεκροί στο δρόμο για το νοσοκομείο σύμφωνα με την αστυνομία του Koh Tao.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Manager Online

Μια αρχική έρευνα αποκάλυψε ότι το ζευγάρι ήταν υπήκοοι Ταϊλάνδης-Ινδίας που κατέχουν μια επιχείρηση δισεκατομμυρίων μπατ με ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο Πουκέτ στις ανατολικές επαρχίες. Σύμφωνα με τη δήλωση του γιου τους, η τριμελής οικογένεια έκανε διακοπές στο Koh Tao. Πριν από το περιστατικό, φέρεται να πήγε μια βόλτα στην παραλία ενώ οι γονείς του κολυμπούσαν στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Όταν επέστρεψε, ανακάλυψε ότι σύμφωνα με πληροφορίες πνίγονταν στην πισίνα. Ο ίδιος, λοιπόν, έσπευσε να ενημερώσει το προσωπικό του ξενοδοχείου για βοήθεια. Στη συνέχεια, το προσωπικό παρείχε τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε έκτακτους υπαλλήλους προτού έρθει ομάδα γιατρών στο νοσοκομείο Koh Tao και εθελοντές για να σώσουν τη ζωή του πατέρα και της μητέρας, αλλά δεν κατάφεραν να τα καταφέρουν.

Ο συνταγματάρχης της αστυνομίας Kriangkrai Kraikaew, αρχηγός της αστυνομίας του Koh Tao, είπε ότι η αστυνομία δεν βρήκε ίχνη αγώνα ή άλλα σημάδια επιθετικού παιχνιδιού στο σημείο. Ο συνταγματάρχης Kriagkrai δήλωσε ότι το ζευγάρι είχε κάποιες υποκείμενες παθήσεις, όπως διαβήτη, υπέρταση και αποφρακτική άπνοια ύπνου που πιθανότατα συνέβαλαν στην κατάσταση.

Οι τηλεοπτικές κάμερες κλειστού κυκλώματος στο ξενοδοχείο δεν λειτουργούσαν για αρκετούς μήνες για συντήρηση κατά τη διάρκεια της επιδημίας Covid-19, σύμφωνα με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου. Οι ανακριτές συνέχισαν την έρευνα ενώ οι σοροί τους πρόκειται να εξεταστούν στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής, Αστυνομικό Νοσοκομείο αργότερα σήμερα για να διασφαλιστεί ότι θα προσκομιστούν πολλαπλές γνωματεύσεις γιατρών και ειδικών στην υπόθεση.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι η κατάσταση έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις στο Διαδίκτυο, καθώς το Koh Tao είχε ιστορικό αυτού που ορισμένοι αποκαλούν «μυστηριώδεις» θανάτους υπό αμφισβητούμενες συνθήκες.

Ο γιος του ζευγαριού, ο Ratish Sachathamakul, 34 ετών, δήλωσε ότι πιστεύει επίσης ότι ήταν ένα τραγικό ατύχημα και ότι η αστυνομία του Koh Tao είχε χειριστεί την κατάσταση επαγγελματικά, παρά τις εικασίες στο διαδίκτυο.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Parler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.