Πολλοί οδηγοί μοτοσικλετών τραυματίστηκαν μετά από πτώση λόγω πετρελαιοκηλίδας στο Soi Siam Country Club στην περιοχή Pattaya

Πατάγια -

Πολλοί οδηγοί μοτοσικλετών υπέστησαν διάφορους τραυματισμούς αφού τα μηχανάκια τους γλίστρησαν και έπεσαν μετά από πετρελαιοκηλίδα σε δρόμο στην Ανατολική Πατάγια σήμερα το απόγευμα.

Το βίντεο του περιστατικού είναι εδώ, το άρθρο είναι παρακάτω:

Οι πυροσβέστες της Πατάγια ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα τα μεσάνυχτα σήμερα (1 Ιουνίουst) κοντά σε ένα κατάστημα επίπλων στο Soi Siam Country Club στην Ανατολική Πατάγια.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης, οι πυροσβέστες και το The Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν μια μοτοσικλέτα που φλεγόταν στη μέση του Soi Siam Country Club. Ο οδηγός, ο κύριος Πάσερτ (δεν δόθηκε το επώνυμο), 41 ετών, είχε τραυματιστεί αρκετά μέτρια. Το πετρέλαιο βρέθηκε χυμένο κατά μήκος ενός τμήματος του δρόμου για περίπου 100 μέτρα, σύμφωνα με τους πυροσβέστες της Πατάγια.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν μόλις πέντε λεπτά για να σβήσουν τη φωτιά της μοτοσικλέτας, ενώ οι πρώτες βοήθειες φρόντισαν τους οδηγούς των οποίων τα ποδήλατα είχαν γλιστρήσει και έπεσαν λόγω της πετρελαιοκηλίδας.

Μάρτυρες του περιστατικού, τα ονόματα των οποίων δεν δόθηκαν στον Τύπο, είπαν στο The Pattaya News ότι η πετρελαιοκηλίδα προήλθε από ένα μεγάλο φορτηγό που είχε περάσει πρόσφατα. Περίπου 4 -5 οδηγοί μοτοσικλετών έπεσαν από τα μηχανάκια τους σε αυτή την περιοχή συνολικά, οι περισσότεροι με ελαφρούς τραυματισμούς. Ωστόσο, το μηχανάκι του κ. Πάσερτ είχε τυλιχτεί στις φλόγες μετά το ατύχημα. Ο κ. Πάσερτ μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για μέτρια τραύματα.

Εκπρόσωποι των Αρχών Επιβολής του Νόμου στην Πόλη της Πατάγια είπαν σε συνδεδεμένα τοπικά ΜΜΕ ότι θα εξετάσουν το CCTV στην περιοχή για να εντοπίσουν τον οδηγό του φορτηγού που είχε χυθεί το λάδι για πιθανές νομικές χρεώσεις και ευθύνη για τους τραυματίες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayaNews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.4 (5 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.