Ηλικιωμένη γυναίκα Chonburi καίει το σπίτι της, ισχυριζόμενη ότι το έκανε για να εμποδίσει τους ανθρώπους να την κλέψουν

φωτογραφία ευγενική προσφορά του Puen Khao Rao Rak Kan Chonburi

Τσονμπούρι –

Μια ηλικιωμένη γυναίκα έβαλε φωτιά στο σπίτι της στο Panat Nikhom νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, παραδέχοντας σύμφωνα με πληροφορίες στην αστυνομία ότι το έκανε. Σύμφωνα με δηλώσεις της, έβαλε τις φλόγες για να εμποδίσει τους κλέφτες να κλέψουν από την κατοικία της.

Η αστυνομία Panat Nikhom ειδοποιήθηκε για τη φωτιά σε ένα σπίτι κοντά σε ναό στην υποσυνοικία Hua Tanot νωρίτερα αυτή την εβδομάδα λίγο μετά τη δύση του ηλίου.

Αστυνομία και πυροσβέστες με πολλά πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν στο σπίτι για να εντοπίσουν το διώροφο ξύλινο σπίτι φλεγόμενο. Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά οι πυροσβέστες. Η ιδιοκτήτρια περίμενε την αστυνομία εκεί κοντά χωρίς να τραυματιστεί και ήρεμη, παρά το γεγονός ότι το σπίτι της είχε καταστραφεί ολοσχερώς από τις φλόγες.

φωτογραφία ευγενική προσφορά του Puen Khao Rao Rak Kan Chonburi

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η κα Kittiphon Pradaprueng, 77 ετών, είπε στην αστυνομία του Panat Nikhom: «Μένω μόνη στο σπίτι και χαλαρώνω όταν ένας κλέφτης επιχείρησε να διαρρήξει το σπίτι μου. Για να τρομάξω τον κλέφτη, άνοιξα τη σόμπα υγραερίου και άναψα φωτιά με διάφορα υλικά στο σπίτι μου».

«Ήθελα απλώς να δείξω στους πιθανούς κλέφτες ότι κανείς δεν μπορεί να μου κλέψει και παρόλο που είμαι μεγαλύτερος δεν είμαι εύκολος στόχος. Μετά από μια σύντομη περίοδο κατά την οποία πιστεύω ότι οι απόπειρες κλέφτες τράπηκαν σε φυγή, έσβησα τη φωτιά με λίγο νερό αλλά ήταν πολύ αργά καθώς οι φλόγες είχαν εξαπλωθεί σε όλο το σπίτι, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ξύλο. Έφυγα από το σπίτι και κάλεσα την αστυνομία και την πυροσβεστική για βοήθεια». Η Kittiphon κατέληξε, υποστηρίζοντας ότι ήθελε απλώς να τρομάξει τον κλέφτη και δεν είχε σκοπό να κάψει ολόκληρη την κατοικία της.

Η αστυνομία του Panat Nikhom δεν βρήκε άμεσα στοιχεία για έναν κλέφτη στην περιοχή, αλλά δεν δήλωσε εάν επιβεβαίωσε ή διέψευσε τις δηλώσεις του Kittiphon.

Η γυναίκα οδηγήθηκε σε τοπικό αστυνομικό τμήμα. Θα αντιμετωπίσει νομική δίωξη ακόμη και αν κάψει το σπίτι της, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας Panat Nikhom που μίλησε στον τοπικό τύπο σχετικά με το περιστατικό.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.33 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.