ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ: Η Pattaya, η Banglamung και η Si Racha ενημερώνουν τους κατοίκους που επισκέφθηκαν μέρη σε σχέση με τα πιο πρόσφατα Chonburi Covid - 19 περιπτώσεις

Chonburi -

Το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi χθες το βράδυ (16 Μαΐου) δημοσίευσε ένα άλλο χρονοδιάγραμμα για να ενημερώσει τους ανθρώπους που πήγαν σε συγκεκριμένα μέρη αυτόν τον μήνα για να ενημερώσουν τις υγειονομικές αρχές και να παρακολουθήσουν την υγεία τους σε σχέση με τον Covid-19. Ακολουθεί μια αγγλική μετάφραση της έκδοσης.

  1. Fa Sang Larb Goi Jim Jum στο Nongprue, Banglamung την 1η Μαΐου έως τις 6 Μαΐου από τις 2:00 έως τη 1:00 π.μ.
  2. Υποκατάστημα Makro Food Service Laem Chabang στο Thung Sukhla, Si Racha στις 8 Μαΐου από τις 9:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ.
  3. Mini Golf Pattaya Khao Phra Tamnuk στο Soi 4 ​​στις 8 Μαΐου από το μεσημέρι έως τις 2:00.

Εάν κάποιος έχει προβλήματα με αναπνευστικά συμπτώματα ή/και πυρετό εντός 14 ημερών από τη στιγμή που επισκέφτηκε αυτά τα μέρη, πρέπει να πάει σε νοσοκομείο, σύμφωνα με το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi.

Ενημερώστε το νοσοκομείο ότι επισκεφτήκατε το ίδιο μέρος με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19, συνέχισαν.

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Τσονμπούρι ανακοίνωσε 45 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 με έναν νέο θάνατο σήμερα το πρωί (17 Μαΐου).

https://thepattayanews.com/2021/05/17/chonburi-announces-45-confirmed-and-new-cases-of-covid-19-with-one-new-death/

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας Facebook,ΕΝΑ Twitter,ΕΝΑ ειδήσεις Google,ΕΝΑ Instagram,ΕΝΑ Τικ Τοκ,ΕΝΑ Youtube,ΕΝΑ Pinterest,ΕΝΑ Flipboard,ΕΝΑ Parler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â ή στα σχόλια παρακάτω.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε για την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπικής ή αθλητικής εκδήλωσης; Στείλτε μας e-mail στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.