ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ: Â Το Chonburi ενημερώνει τους κατοίκους που επισκέφτηκαν μέρη σε σχέση με τα πιο πρόσφατα Chonburi Covid - 19 περιπτώσεις

Chonburi -

Το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi χθες το βράδυ (12 Μαΐου) δημοσίευσε ένα άλλο χρονοδιάγραμμα για να ενημερώσει τους ανθρώπους που πήγαν σε συγκεκριμένα μέρη τον περασμένο μήνα και αυτόν τον μήνα για να ενημερώσουν τις υγειονομικές αρχές και να παρακολουθήσουν την υγεία τους σχετικά με τον Covid-19. Ακολουθεί μια αγγλική μετάφραση της έκδοσης.

  1. My One Vietnam food 3rd υποκατάστημα στην οδό Surasak 1 στο Si Racha στις 30 Απριλίουth από τις 6:00 έως τις 9:00
  2. Ta Chue Tang TC Town κτίριο G στο Borwin, Si Racha την 1η Μαΐουst έως Μάιο 3rd από τις 4:00 π.μ. έως τη 10:00 μ.μ.
  3. The Place Restaurant στο Soi Bua Khao, Nongprue στις 4 Μαΐουth έως Μάιο 10th (Δεν δόθηκε χρόνος).
  4. Δημόσιο μίνι βαν (Sattahip – Lardprao) στις 6 Μαΐουth από τη 2:00 έως τις 5:00.
  5. Δημόσιο μίνι βαν (Bang Na – Sattahip) στις 8 Μαΐουth από τις 2:00 έως τις 4:00.

Εάν κάποιος έχει προβλήματα με αναπνευστικά συμπτώματα ή/και πυρετό εντός 14 ημερών από τη στιγμή που επισκέφτηκε αυτά τα μέρη, πρέπει να πάει σε νοσοκομείο, σύμφωνα με το Γραφείο Δημόσιας Υγείας του Chonburi.

Ενημερώστε το νοσοκομείο ότι επισκεφτήκατε το ίδιο μέρος με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19, συνέχισαν.

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Chonburi ανακοίνωσε 56 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 σήμερα το πρωί (13 Μαΐουth), ένα λιγότερο από χθες, αλλά εξακολουθεί να είναι ο χαμηλότερος αριθμός κρουσμάτων από τις 9 Απριλίου 2021.

https://thepattayanews.com/2021/05/13/new-and-confirmed-covid-19-cases-in-chonburi-at-56-roughly-the-same-as-yesterday/

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Parler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.