Η ακτιβίστρια υπέρ της δημοκρατίας "Rung" ανακοινώνει ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό Covid-19 αφού πέρασε τρεις μήνες στη φυλακή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: iLaw

Η πρόσφατα απελευθερωμένη ακτιβίστρια υπέρ της δημοκρατίας, Panusaya "Rung" Sithijirawattanakul, ανακοίνωσε μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα το πρωί, 12 Μαΐου, ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό Covid-19, αφού πέρασε 50 ημέρες στη φυλακή εν αναμονή της δίκης της για κατηγορίες σχετικά με τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά της, η Ρουνγκ ήταν διασώθηκε από το Κεντρικό Σωφρονιστικό Ίδρυμα Γυναικών πριν επισκεφτεί το Ποινικό Δικαστήριο και το Νοσοκομείο Praram 9 στις 6 Μαΐου. Ήταν στο σπίτι από τις 7 έως τις 9 Μαΐου. Στις 10 Μαΐου, έφυγε από το σπίτι για ένα τεστ Covid-19.

Χθες, 11 Μαΐου, πήγε στην κεντρική φυλακή Klongprem όπου οι συνάδελφοί της ακτιβιστές, Ο Parit "Penguin" Chiwarak και ο Chaiamorn "Ammy the Bottom Blues" Kaewwiboonpan κυκλοφόρησαν προσωρινά.

Το Rung ήταν εκεί από τις 6:30 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ., όταν ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα του τεστ Covid-19. Είπε ότι δεν είχε άλλα ύποπτα συμπτώματα παρά ότι κουράστηκε πολύ όταν ήταν στη φυλακή την Τρίτη.

Επί του παρόντος, εισάγεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Thammasat για θεραπεία Covid-19.

Εκτός από τη γυναίκα ακτιβίστρια, αρκετές εξέχουσες κρατούμενες υπέρ της δημοκρατίας διαδηλωτές επιβεβαιώνονται επίσης με θετικά αποτελέσματα για τον Covid-19 στις φυλακές της Μπανγκόκ, συγκεκριμένα η Chookiat 'Justin' Saengwong, η Parinya 'Port Faiyen' Cheewinpatomkul και ο Arnon Nampa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, Parler, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.