Περισσότερες καταιγίδες με θυελλώδεις ανέμους και μεμονωμένες ισχυρές βροχοπτώσεις προβλέπονται στις περισσότερες περιοχές της Ταϊλάνδης το Σαββατοκύριακο, αναφέρει το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα

Εθνική -

Το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης (TMD) ανακοίνωσε σήμερα, 7 Μαΐου, περισσότερες καταιγίδες με θυελλώδεις ανέμους και μεμονωμένες ισχυρές βροχοπτώσεις προβλέπονται στις περισσότερες περιοχές της Ταϊλάνδης το Σαββατοκύριακο.

Σήμερα, ένα σύστημα υψηλής πίεσης από την Κίνα, μαζί με νότιους και νοτιοανατολικούς ανέμους και μια δυτική κοιλάδα από τη Μιανμάρ, εισέρχονται και φέρνουν υγρασία στην άνω Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένων των κατώτερων βορείων, βορειοανατολικών και κεντρικών περιοχών, συμπεριλαμβανομένης της Μπανγκόκ και της γειτονιάς της. προκαλώντας καταιγίδες με θυελλώδεις ανέμους στην περιοχή.

Πιθανό χαλάζι και μεμονωμένες έντονες βροχοπτώσεις προβλέπονται επίσης στο Βορρά, ενώ μεμονωμένες έντονες βροχοπτώσεις αναμένονται στο Νότο καθώς οι νοτιοανατολικοί άνεμοι επικρατούν στον Κόλπο της Ταϊλάνδης, στο Νότο και στη Θάλασσα Ανταμάν.

Κατά τη διάρκεια 8 – 12 Μαΐου, αύξηση της θερμοκρασίας και ζέστη κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πιθανό να σημειωθεί στην πάνω χώρα. Η Άνω Ταϊλάνδη θα δει φθίνουσες καταιγίδες, αλλά εξακολουθούν να προβλέπονται μεμονωμένοι θυελλώδεις άνεμοι. Νοτιοανατολικοί άνεμοι επικρατούν στον Κόλπο της Ταϊλάνδης, στο Νότο και στη Θάλασσα Ανταμάν με καταιγίδες.

Οι άνθρωποι στην άνω Ταϊλάνδη θα πρέπει να προσέχουν από τις σοβαρές συνθήκες αποφεύγοντας υπαίθριους χώρους, μεγάλα δέντρα, μη ασφαλή κτίρια και διαφημιστικές πινακίδες, οι άνθρωποι ειδικά στη βόρεια περιοχή θα πρέπει να προσέχουν από ξαφνικές πλημμύρες. Οι αγρότες πρέπει να προετοιμαστούν για ζημιές στις καλλιέργειες.

Το Chonburi, η πατρίδα της Pattaya, έχει δει δύο συνεχόμενες ημέρες ισχυρών καταιγίδων και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί και την επόμενη μέρα, πιθανότατα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.