Συνελήφθησαν δύο οδηγοί φορτηγών στις επαρχίες Nong Khai και Chonburi για μεταφορά και κατοχή μεγάλης ποσότητας μεθαμφεταμίνης και μαριχουάνας

Τσονμπούρι –

Η αστυνομία του Banglamung, μαζί με το Συμβούλιο Ελέγχου Ναρκωτικών της επαρχίας Nong Khai, ανακοίνωσε χθες, 24 Απριλίου, μια μεγάλη σύλληψη για ναρκωτικά 1,800,000 χαπιών μεθαμφεταμίνης και 165 γραμμαρίων αποξηραμένης μαριχουάνας στις επαρχίες Nong Khai και Chonburi.

Η πρώτη σύλληψη πραγματοποιήθηκε σε σημείο ελέγχου ναρκωτικών στα σύνορα Nong Khai στις 21 Απριλίου. Περίπου 1,800,000 χάπια μεθαμφεταμίνης ανακαλύφθηκαν τυλιγμένα σε λευκούς σάκους λιπασμάτων, καλυμμένους με ένα παχύ στρώμα μαύρων πλαστικών σακουλών σε ένα βυτιοφόρο.

Ο οδηγός Songkram Chanpaeo, 47, συνελήφθη και φέρεται να ομολόγησε ότι θα παρέδιδε πετρέλαιο από το Chonburi στο Λάος πριν προσληφθεί για 50,000 μπατ από έναν άλλο οδηγό ονόματι Somchai για να μεταφέρει μεγάλο αριθμό ναρκωτικών στο όχημα από το Λάος στην επαρχία Udon Thani. Κατευθυνόταν προς ένα σημείο συνάντησης στο Udon Thani αλλά συνελήφθη στο Nong Khai από τις αστυνομικές αρχές.

Μια περαιτέρω έρευνα οδήγησε στη σύλληψη του εν λόγω οδηγού, του Somchai Chokemhor, ο οποίος φέρεται να επέστρεφε στην εταιρεία του στο Chonburi την Παρασκευή, 23 Απριλίου. Συνελήφθη ενώ σταματούσε σε ένα βενζινάδικο στην περιοχή Banglamung.

Στη συνέχεια, η αστυνομία διεξήγαγε έρευνα στο χώρο του και συνάντησε τη Λαοτή σύζυγό του και τον τρίχρονο γιο του. Στο δωμάτιο ανακαλύφθηκαν επίσης περίπου 165 γραμμάρια αποξηραμένης μαριχουάνας και στο όχημά του βρέθηκαν άλλα 400,000 χάπια meth. Ο 47χρονος ύποπτος υποστήριξε ότι τη μαριχουάνα την έβρασαν για να την πιουν ως φάρμακο. Επίσης, φέρεται να παραδέχτηκε ότι συναλλάσσεται με τον προηγουμένως συλληφθεί οδηγό για να μεταφέρει μεγάλο αριθμό χαπιών meth στο Βασίλειο.

Όλα τα παράνομα ναρκωτικά που βρέθηκαν κατασχέθηκαν. Ο Somchai κατηγορήθηκε για κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 5 κάνναβης και ναρκωτικών χαπιών μεθαμφεταμίνης κατηγορίας 1.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.