Περισσότερα από 7.87 εκατομμύρια οχήματα καταγράφηκαν να ταξιδεύουν μέσα και έξω από την Μπανγκόκ κατά τη διάρκεια του Songkran, αναφέρει το Υπουργείο Μεταφορών της Ταϊλάνδης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Δημοσίευση σήμερα

Μπανγκόκ -

Περισσότερα από 7.87 εκατομμύρια οχήματα καταγράφηκαν να ταξιδεύουν μέσα και έξω από την Μπανγκόκ κατά τη διάρκεια των διακοπών Songkran, αποκάλυψε χθες, 14 Απριλίου, το υπουργείο Μεταφορών της Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με τα σωρευτικά δεδομένα που συλλέχθηκαν μεταξύ 10ης και 14ης Απριλίου, περίπου 4.52 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, που είναι 35.86 τοις εκατό χαμηλότερο από την εκτίμηση, αλλά είναι 74.22 τοις εκατό υψηλότερο από την ίδια περίοδο των διακοπών Songkran πέρυσι (στην οποία έλαβε χώρα σχεδόν πλήρης διακοπή λειτουργίας των ταξιδιών εσωτερικού).

Περισσότερα από 7.87 εκατομμύρια οχήματα καταγράφηκαν να ταξιδεύουν μέσα και έξω από την Μπανγκόκ, το οποίο είναι επίσης 30.22 τοις εκατό χαμηλότερο από την εκτίμηση, αλλά είναι 34.67 τοις εκατό υψηλότερο από την ίδια περίοδο των διακοπών Songkran πέρυσι. Η πλειοψηφία των 7,406,568 οχημάτων ήταν Ι.Χ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Όσον αφορά τα τροχαία ατυχήματα, υπήρξαν 856 ατυχήματα, 107 θάνατοι, 837 τραυματισμοί που αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran μέχρι στιγμής, το 77.36 τοις εκατό των ατυχημάτων σημειώθηκαν σε ευθείες διαδρομές. Το Chonburi είχε τον μεγαλύτερο αριθμό ατυχημάτων με 35 περιπτώσεις.

Συνολικά 384 ατυχήματα αφορούσαν μοτοσυκλέτες με 57 θανάτους και 431 τραυματίες. Τα ατυχήματα που σχετίζονται με τη μοτοσικλέτα συνέβησαν τα περισσότερα στην επαρχία Τσιάνγκ Μάι με 15 φορές. Καταγράφηκαν δύο ατυχήματα σε λεωφορεία με 6 νεκρούς και 11 τραυματίες. Δύο αναφέρθηκαν σε σιδηροδρομικές γραμμές με 1 θάνατο και 1 τραυματισμό. Συνολικά σε 9 ατυχήματα ενεπλάκησαν φορτηγά με 11 νεκρούς και 5 τραυματίες, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.