Απολαύστε την εμπειρία σας αυτό το Songkran με τα Thai Sky Adventures στην Πατάγια, συμπεριλαμβανομένων ειδικών εκπτώσεων και προσφορών!

Πατάγια -

Η ακόλουθη ανάρτηση είναι διαφήμιση. Οι δηλώσεις τους είναι δικές τους.

Το Thai Sky Adventures στην Πατάγια προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες με μια ασφαλή αλεξίπτωτο με μια πλήρως αδειοδοτημένη εταιρεία με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας σε sky diving στην Ταϊλάνδη και την Αγγλία. Αυτό το Songkran, προσφέρουν μερικές από τις καλύτερες προσφορές τους για μια εμπειρία ζωής!

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι μαθαίνετε με έναν έμπειρο εκπαιδευτή με περισσότερα από 10 χρόνια στην Ταϊλάνδη και μετρήσεις προτύπων ασφαλείας εγκεκριμένες από την Ένωση Αλεξιπτωτιστών των Ηνωμένων Πολιτειών – USPA.

Το Thai Sky Adventures είναι το πρώτο στην Ανατολική Ασία που διδάσκει πλήρως αδειοδοτημένες sky diving. Πολλοί ξένοι έχουν απολαύσει την εκμάθηση sky diving εδώ από όλο τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια.

Η Thai Sky Adventures παρέχει επίσης υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης σε πελάτες με ιδιωτικά VIP δωμάτια πριν και μετά τις αλεξίπτωτοι. Τα δωμάτια διαθέτουν τραπέζια μπιλιάρδου και πινγκ πονγκ, αρτοποιείο και ποτά.

Για τον Απρίλιο, προσφέρουν μια ειδική έκπτωση 40 τοις εκατό για Tandem Skydive (καταδύσεις με εκπαιδευτή) Η κανονική τιμή είναι 11,350 μπατ και με έκπτωση μόνο στα 6,810 μπατ. (Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι επιπλέον, δείτε τις παρακάτω εικόνες)

Fun Jumpers (δύτες που έχουν ήδη εμπειρία με άδεια/πιστοποίηση λαμβάνουν επίσης ειδική έκπτωση. Η κανονική τιμή είναι 1,100 μπατ αλλά με έκπτωση στα 800 μπατ από τις 16 Απριλίουth μέχρι τον Απρίλιο 18th  για μόνο 600 μπατ.

Για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε τα σχέδια sky diving ξεκινούν από μόνο 22,950 μπατ ή μπορείτε να ολοκληρώσετε την πλήρη πορεία με το A-License στα περίπου 144,300 μπατ.

Επισκεφτείτε το Thai Sky Adventures και μπορείτε να απολαύσετε άλλες δραστηριότητες όπως σκοποβολή, παραμοτέρ και πολλά άλλα! Έχουν επίσης ένα θέρετρο για πελάτες που θέλουν να μείνουν ακριβώς κοντά στις εγκαταστάσεις sky diving. Το ταξίδι από την Μπανγκόκ είναι μόνο μία ώρα, το ταξίδι από την Πατάγια είναι μόνο 30 λεπτά (με δωρεάν μεταφορά).

Απολαύστε τις διακοπές σας στο Songkran με sky diving από τις 9 Απριλίουth μέχρι τον Απρίλιο 18th με εκπαιδευτές και την ειδική προσφορά «Enjoy Extra» που ξεκινά από μόνο 6,810 THB. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων μέχρι τις 31 Ιουλίουst 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί τους μέσω Whatsapp στο +66(0)85-900-3412, www.thaiskyadventures.com ή καλέστε το 0859003412

Αναγνωριστικό γραμμής: https://lin.ee/3ZlYyFj

IG: thaisky adventures

Χάρτης: https://goo.gl/maps/NrvGePkYSqsyRXoaA

Πρόσφατα, ο γνωστός Pattaya Youtuber Nick Dean δοκίμασε για πρώτη φορά sky diving μετά από πρόσκληση για λογαριασμό του The Pattaya News. Μπορείτε να επισκεφτείτε το κανάλι του στο Youtube στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.youtube.com/user/Damnaam

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestParlerFlipboard, or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ ή στα παρακάτω σχόλια.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.