Αρκετοί αστέρες και πολιτικοί της Ταϊλάνδης επιβεβαίωσαν μολύνσεις από τον κορωνοϊό Covid-19 σήμερα το απόγευμα, αφού επισκέφτηκαν την περιοχή Thonglor κατά τη διάρκεια των σημερινών συστάδων Covid-19

ΦΩΤΟ: Thai Post

Μπανγκόκ -

Αρκετοί αστέρες και πολιτικοί της Ταϊλάνδης επιβεβαιώθηκαν με κορωνοϊό Covid-19 από σήμερα το απόγευμα, 7 Απριλίου, μετά από ένα νέο σύμπλεγμα μολύνσεων από Covid-19 σε χώρους διασκέδασης στην περιοχή Thonglor της Μπανγκόκ.

Ο υποστράτηγος Sansern Kaewkamnerd, πρώην γενικός διευθυντής του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων, έγινε ο τελευταίος πολιτικός που έχει αποδειχθεί θετικός στον ιό σήμερα. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Phramongkutklao ενώ οι αρμόδιοι υπάλληλοι ερευνούν την ασθένεια καθώς και παρακολουθούν τις στενές του επαφές για επιθεωρήσεις ασθενειών.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σήμερα το πρωί, ο υπουργός Μεταφορών Saksayam Chidchob αποδείχθηκε πρόσφατα θετικός στον ιό και εισήχθη αμέσως στο νοσοκομείο Buriram σήμερα το πρωί αφού σύμφωνα με πληροφορίες είχε υψηλό πυρετό. Αρκετοί βουλευτές και υπουργοί ξεκίνησαν επίσης την 14ήμερη πολιτειακή ή αυτοκαραντίνα τους σήμερα μετά από ενδεχόμενη έκθεση.

Συνολικά οκτώ διασημότητες της Ταϊλάνδης μέχρι στιγμής έχουν επίσης αποκαλυφθεί με θετικά αποτελέσματα του κορωνοϊού Covid-19, καθώς πολλοί από αυτούς έχουν επισκεφθεί τις περιοχές Thonglor κατά τη διάρκεια του συμπλέγματος.

Ο Ταϊλανδός τραγουδιστής Stamp Apiwat, ο ηθοποιός Pepo Nutchapan και ο διάσημος Youtuber Sor-Dor-Style ανακοίνωσαν στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είχαν θετικά αποτελέσματα από τον κορωνοϊό Covid-19 χθες, αφού παρευρέθηκαν σε ιδιωτική εκδήλωση σε ξενοδοχείο στην περιοχή Thonglor στις 2 Απριλίου. όπου ένας επισκέπτης είχε προηγουμένως επιβεβαιωθεί με μολύνσεις από τον Covid-19.

Από σήμερα το απόγευμα, ο διάσημος παίκτης του μπάντμιντον Bodin Isara και ο DJ Wichian Kusolmanomai ανέβασαν επίσης στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ότι βρέθηκαν θετικοί στον ιό αφού φέρεται να πήγαν σε χώρους διασκέδασης στις περιοχές Thonglor και Ekkamai. Όλοι τους νοσηλεύονται σε τοπικά νοσοκομεία της Μπανγκόκ υπό την επίβλεψη ιατρών.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.