Ο φρουρός διαμαρτυρίας του WeVo της Ταϊλάνδης υπέρ της δημοκρατίας, Toto, έλαβε προσωρινή απελευθέρωση αφού συνελήφθη για φερόμενη επίθεση σε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στις αρχές Μαρτίου

Μπανγκόκ -

Το Ποινικό Δικαστήριο της Ταϊλάνδης σήμερα, 2 Απριλίου, ενέκρινε την προσωρινή απελευθέρωση του αρχηγού της φρουράς του WeVo (Εθελοντές), Piyarat "Toto" Chongthep.

Ο Τοτό συνελήφθη στο Major Cineplex Ratchayothin της πρωτεύουσας κατά τη διάρκεια μιας πορείας υπέρ της δημοκρατίας προς το Ποινικό Δικαστήριο αργά το βράδυ της 6ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Μπανγκόκ, Ο Τοτό και άλλοι φρουροί διαμαρτυρίας έφεραν όπλο και επιτέθηκαν σωματικά σε αρκετούς αστυνομικούς κατά τη σύλληψη. Κρατήθηκε στις φυλακές της Μπανγκόκ για 26 ημέρες πριν από τη συνεδρίαση του Δικαστηρίου σήμερα το απόγευμα.

Από σήμερα το απόγευμα, χορηγήθηκε εγγύηση στον Τοτό με χρηματική εγγύηση 45,000 μπατ, υπό τον όρο ότι δεν πρέπει να φέρει όπλο για να συμμετάσχει σε διαδήλωση υπέρ της δημοκρατίας και δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει βία εναντίον αστυνομικών.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.