Ο «Τζακ ο Αντεροβγάλτης» της Ταϊλάνδης καταδικάστηκε σε θανατική ποινή για τη δολοφονία τουλάχιστον έξι θυμάτων

Khon Kaen -

Το Επαρχιακό Ποινικό Δικαστήριο του Khon Kaen καταδίκασε σήμερα, 2 Απριλίου, εκτελεστικό ένταλμα για έναν άνδρα με το όνομα του Ταϊλάνδη Jack the Ripper, Somkid Pumpuang, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία μιας 51χρονης γυναίκας και άλλων πέντε θυμάτων. στην επαρχία τον Δεκέμβριο του 2019.

Ο Somkid ήταν συνελήφθη στο Khon Kaen στις 17 Δεκεμβρίου 2019, για τη δολοφονία μιας καμαριέρας ξενοδοχείου έξι μήνες μετά την απελευθέρωση από τη φυλακή για παρόμοια εγκλήματα, αφού είχε εκτίσει ποινή σε φυλακή της Ταϊλάνδης για 14 χρόνια.

Η σημερινή δικαστική απόφαση απέδειξε ότι ο κατηγορούμενος είναι ένοχος σύμφωνα με το Άρθρο 289 του Ποινικού Κώδικα για τη διάπραξη βασανιστηρίων ή πράξεων σκληρότητας. Άρθρο 334 της κλοπής. και το άρθρο 91 της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα, όποιος διαπράττει φόνο εναντίον του άλλου από πρόθεση τιμωρείται με θάνατο.

Επίσης κατηγορήθηκε για φυλάκιση 12 μηνών για διάρρηξη, φυλάκιση 3 μηνών για μετακίνηση ή απόπειρα αφαίρεσης της σορού και 16 μήνες φυλάκιση για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ωστόσο, η φυλάκιση ανακλήθηκε καθώς το δικαστήριο έχει ήδη καταδικάσει τον κατηγορούμενο σε θανατική ποινή, που είναι η ανώτατη ποινή.

Σύμφωνα με την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο Somkid συνέχισε να διαπράττει τα ίδια εγκλήματα επανειλημμένα έξι φορές έξι μήνες μετά την αποφυλάκισή του για τη διάπραξη 5 υποθέσεων δολοφονίας.

Η συμπεριφορά του, σύμφωνα με το Ποινικό Δικαστήριο της Ταϊλάνδης, είχε αποδείξει ότι ο Somkid δεν ένιωθε ένοχος για το λάθος του και είχε παντελή έλλειψη ελέους και ότι ήταν πολύ επικίνδυνος για την κοινωνία της Ταϊλάνδης. Ως εκ τούτου, το Κακουργιοδικείο δεν μείωσε την ποινή και τον καταδίκασε μόνο με τη θανατική ποινή.

Δεν είναι σαφές πότε θα εκτελεστεί η ποινή.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.