Συνολικά 99 διαδηλωτές υπέρ της δημοκρατίας συνελήφθησαν σε δύο χωριστές αστυνομικές διασπορές χθες

Μπανγκόκ -

Συνολικά 32 άοπλοι διαδηλωτές υπέρ της δημοκρατίας συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, 28 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια μιας άλλης διασποράς στη διαμαρτυρία «Thalufah Village» μπροστά από το Κυβερνητικό Μέγαρο, αφού διοργάνωσαν εκ νέου διαμαρτυρία, δείχνοντας αντίσταση σε η αστυνομική διασπορά νωρίτερα το πρωί.

Ο αναπληρωτής επίτροπος του Μητροπολιτικού Αστυνομικού Γραφείου (MPB) Piya Tawichai είπε στο Associated Press σήμερα το πρωί, 29 Μαρτίου, ότι η σύλληψη πραγματοποιήθηκε ξανά καθώς ορισμένες ομάδες διαδηλωτών αγνόησαν την προηγούμενη διασπορά της αστυνομίας και επέστρεψαν στο σημείο το απόγευμα για να συνεχίσουν τη διαμαρτυρία. εμποδίζει την κυκλοφορία και, σύμφωνα με τον Piya, προκαλεί προβλήματα στους ανθρώπους που ζουν κοντά.

Από χθες συνελήφθησαν συνολικά 99 διαδηλωτές υπέρ της δημοκρατίας. Οι πρώτοι 67 διαδηλωτές συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, καθώς παραβίασαν τη δημόσια τάξη γύρω από μαζικές συγκεντρώσεις για «να σταματήσει την εξάπλωση του Covid-19», όπως ισχυρίστηκε η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης. Άλλοι 32 διαδηλωτές συνελήφθησαν μετά την ανασυγκρότηση στη σκηνή το βράδυ για παραβίαση του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης, του Νόμου περί Ελέγχου Νοσημάτων και του Νόμου περί χερσαίας κυκλοφορίας, σύμφωνα με τον επίτροπο MPB.

Σύμφωνα με τους Ταϊλανδούς Δικηγόρους για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, επτά διαδηλωτές υπέρ της δημοκρατίας έλαβαν εγγύηση χθες το βράδυ. Οι 60 συλληφθέντες το πρωί μεταφέρθηκαν στα κεντρικά γραφεία της Αστυνομίας Συνοριακής Περιπολίας της Περιφέρειας 1 στο Pathum Thani, ενώ άλλα 32 άτομα οδηγήθηκαν στο Γραφείο Καταστολής Ναρκωτικών στην οδό Vibhavadi Rangsit.

«Η αστυνομία έλαβε αρκετές καταγγελίες για δυνατό θόρυβο και κίνηση, που προκλήθηκαν από την ολονύκτια διαμαρτυρία. Οι περισσότεροι από αυτούς θα κατηγορούνταν αρχικά για παραβίαση του νόμου για τον έλεγχο των μεταδοτικών ασθενειών και του διατάγματος έκτακτης ανάγκης», δήλωσε ο υποστράτηγος της αστυνομίας Piya.

Εν τω μεταξύ, οι διοργανωτές διαμαρτυρίας στο χωριό Thalufah ανακοίνωσαν επίσης μια νέα συγκέντρωση στο Κυβερνητικό Μέγαρο στις 30 Μαρτίου στις 2:00, όταν οι υπουργοί του υπουργικού συμβουλίου επρόκειτο να τραβήξουν επίσημες ομαδικές φωτογραφίες.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Thalufah

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.