Οι μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες τουρισμού και φιλοξενίας της Ταϊλάνδης ξεκινούν την εκστρατεία «Open Thailand Safely», επιδιώκοντας να ανοίξει ξανά τη χώρα έως την 1η Ιουλίου σε εμβολιασμένους τουρίστες χωρίς καραντίνα

Εθνική -

Περισσότερες από 15 μεγάλες διεθνείς τουριστικές εταιρείες και ηγέτες φιλοξενίας ξεκίνησαν μια εκστρατεία με τίτλο «Ανοίξτε την Ταϊλάνδη με ασφάλεια», επιδιώκοντας να ανοίξουν ξανά τα σύνορα της χώρας από την 1η Ιουλίου 2021.

Η αναφορά ζητά από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης να καλωσορίσει εμβολιασμένους ταξιδιώτες, χωρίς απαιτήσεις καραντίνας, από την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες αγορές τουριστικής πηγής της Ταϊλάνδης, καθώς περισσότεροι από 210 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη λάβει τουλάχιστον ένα εμβόλιο από ένα από τα εμβόλια Covid-19 .

Πουκέτ, Ταϊλάνδη – 21 Απριλίου 2020: Παραλία Πατόνγκ στο Πουκέτ, Ταϊλάνδη. Η επίδραση του COVID-19, ξενοδοχεία, καταστήματα και διάφορες υπηρεσίες έκλεισαν προσωρινά λόγω της έξαρσης του Covid 19 (Coronavirus).

Η εκστρατεία «Open Thailand Safely» υποσχέθηκε την πλήρη υποστήριξη 17 μεγάλων εταιρειών, και συγκεκριμένα της Minor International, YAANA Ventures, Khiri Travel, Asian Trails, Smiling Albino, Go Vacation, Destination Asia, I Asia Group, EXO Travel, Cape και Kantary. Ξενοδοχεία, Capella Bangkok, SkÃ¥l International Thailand, QUO Global, Experience Mekong Collection, Portier Technologies, ScottAsia Communications και Diethelm Travel.

Η δήλωση της εκστρατείας υποστηρίζει επίσης ότι καθώς η Ταϊλάνδη αρχίζει να εμβολιάζει τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας και τους ιατρούς της πρώτης γραμμής, τώρα είναι η ώρα να ανακοινωθεί μια σταθερή ημερομηνία για να ανοίξει ξανά τα σύνορά της, προκειμένου να δοθεί εμπιστοσύνη στους διεθνείς ταξιδιώτες και να τους ενθαρρύνει να κλείσουν ένα ταξίδι στο Ταϊλάνδη.

Η Ταϊλάνδη μπορεί να χάσει μεγάλο αριθμό τουριστών το 2021, καθώς οι ταξιδιώτες θα κάνουν σχέδια για εναλλακτικούς προορισμούς, εάν η χώρα δεν δεσμευτεί σταθερά για την επαναλειτουργία τώρα, σύμφωνα με τη δήλωση.

Πουκέτ, Ταϊλάνδη – 21 Απριλίου 2020: Παραλία Πατόνγκ στο Πουκέτ, Ταϊλάνδη. Η επίδραση του COVID-19, ξενοδοχεία, καταστήματα και διάφορες υπηρεσίες είναι προσωρινά κλειστά λόγω της έξαρσης του Covid 19 (Coronavirus).

Η 1η Ιουλίου σηματοδοτεί την μη αναστρέψιμη ημερομηνία επαναλειτουργίας για πολλούς πιθανούς λόγους, σύμφωνα με την εκστρατεία, ως εξής:

  1. Η 1η Ιουλίου δίνει χρόνο στις ιατρικές αρχές της Ταϊλάνδης να εμβολιάσουν τόσο το προσωπικό πρώτης γραμμής σε χώρους φιλοξενίας στην Ταϊλάνδη όσο και τους ευάλωτους πολίτες σε όλη τη χώρα, όπως επιθυμούν
  2. Η 1η Ιουλίου δίνει στους διεθνείς ταξιδιώτες χρόνο να κάνουν ταξιδιωτικά σχέδια και κρατήσεις
  3. Η 1η Ιουλίου δίνει χρόνο σε αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, τουριστικούς πράκτορες και άλλους να ξεκινήσουν το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις και να ετοιμαστούν για την έναρξη των τουριστικών δραστηριοτήτων

Η εκστρατεία «Open Thailand Safely» είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε στην Ταϊλάνδη ή σε όλο τον κόσμο θα ήθελε να δει τη χώρα να ανοίγει ξανά στον ιστότοπο openthailandsafely.org.

Η TPN σημειώνει ότι πρόκειται μόνο για πρόταση και η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης δεν έχει κάνει επίσημες ανακοινώσεις ή συμφωνίες.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Ανοίξτε την Ταϊλάνδη με ασφάλεια

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας σε ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2021!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard, ή tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή του τοπικού αθλητισμού σας κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.