Το Black Woods Hotel Pattaya και το Pattaya City Photography Club διοργανώνουν διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Missing Pattaya» με χρηματικά έπαθλα

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Το ξενοδοχείο Black Woods στην Πατάγια, ένα από τα νεότερα ξενοδοχεία στην περιοχή, και το Pattaya City Photography Club διοργανώνει μια τουριστική προώθηση με χρηματικά έπαθλα για να κρατήσει την Pattaya στη μνήμη των ανθρώπων και, με τα λόγια τους, να προσφέρει μια θετική εικόνα της Pattaya City.

Το ξενοδοχείο Black Woods είναι ένα από τα νεότερα τοπικά ξενοδοχεία, τα καλύψαμε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο εδώ.

Μια συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στις 4:00 το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Black Woods που βρίσκεται στην οδό Soi 7 στην Πατάγια για την προκήρυξη του διαγωνισμού και φιλοξενήθηκε από Nirun Wattsathorn, πρώην εξέχων ηγέτης της Πατάγια.

Ο διαγωνισμός είναι ένας διαγωνισμός φωτογραφίας στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν όλοι (συμπεριλαμβανομένων των ξένων) και έχει θέμα «Missing Pattaya». Οι φωτογραφίες πρέπει να δείχνουν την ομορφιά, τις θετικές αναμνήσεις και να κάνουν τους ανθρώπους να θυμούνται την Πατάγια και να θέλουν να επιστρέψουν όταν βελτιωθεί η κατάσταση του Covid-19.

  Το έπαθλο για τον νικητή αυτού του διαγωνισμού είναι ένα χρηματικό έπαθλο 10,000 μπατ για την 1η θέση, η 2η θέση είναι 5,000 μπατ, η 3η θέση είναι 3,000 μπατ και ένα έπαθλο παρηγοριάς 1,000 μπατ για 10 άτομα. Ένα έπαθλο 2000 μπατ θα είναι για τη φωτογραφία που ανοίγει περισσότερο μια «νέα προοπτική» της Πατάγια, όπως περιγράφεται από τους διοργανωτές.

  Οι προϋποθέσεις για την αποστολή φωτογραφίας είναι:

-Η φωτογραφία πρέπει να ληφθεί με ψηφιακή κάμερα ή smartphone.
-Κάποιος μπορεί να προσαρμόσει τα χρώματα και τις τεχνικές ρετουσάρισμα για να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας. Ωστόσο, δεν μπορεί να γίνει πλήρης επεξεργασία/πλαστό/κλπ.
-Οι εικόνες που υποβάλλονται πρέπει να έχουν ανάλυση εικόνας 300 DPI ή περισσότερο και ένα αρχείο εικόνας με ανάλυση 6 εκατομμυρίων pixel ή περισσότερο σε μορφή αρχείου JPEG (οι εικόνες ΑΡΧΕΙΟΥ RAW ή άλλες μορφές αρχείων δεν γίνονται δεκτές. )

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε τα εξής:

- Δημοσιεύστε τη φωτογραφία σε μια δημόσια σελίδα στο Facebook (δεν φαίνονται οι ιδιωτικές σελίδες) όπως ένα δημόσιο προφίλ με τα ακόλουθα hashtag: #Miss Pattaya #Pattaya 2021 #pattayaphotographycontest2021 #PattayaCityPhotographyClub #BlackWoodshotelpattaya

-Sτερματίστε το αρχικό αρχείο εικόνας στο e-mail pattayaphotocontest2021@gmail.com με το όνομα της φωτογραφίας, το όνομα του αποστολέα και τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου στα οποία είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε. 

-Κάθε υποβάλλων μπορεί να στείλει τρεις φωτογραφίες συνολικά.

Οι υποβολές γίνονται δεκτές έως τις 31 Μαρτίου 2021. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 16 Απριλίου 2021 και η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Black Woods στο Soi 7 στις 24 Απριλίου 2021.

Καλή τύχη!

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/